Çözüldü Kaşlar berberde aldırılır mı?

• Konuyu başlatan 615069
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 597
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

615069

Decapat
Öncelikle iyi geceler. Yarın berbere gideceğim arkadaşlarla randevu ayarladık. Arkadaşlarım gittiğim berberde kaşlarını aldırdı ve çok iyi alıyor aynı şekilde abim de öyle. Ben de aldırmayı deneyeceğim fakat birkaç şeyi merak ediyorum. Ne ile aldıklarını sormadım makine ile alıyorlarsa bile aldırılır mı? Yoksa kuaföre mi gidilmeli. Kuaför yok oturduğum civarlarda biraz uzaklarda kalıyor.

Öncelikle iyi geceler. Yarın berbere gideceğim arkadaşlarla randevu ayarladık. Arkadaşlarım gittiğim berberde kaşlarını aldırdı ve çok iyi alıyor aynı şekilde abim de öyle. Ben de aldırmayı deneyeceğim fakat birkaç şeyi merak ediyorum. Ne ile aldıklarını sormadım makine ile alıyorlarsa bile aldırılır mı? Yoksa kuaföre mi gidilmeli. Kuaför yok oturduğum civarlarda biraz uzaklarda kalıyor.
Yani o berberinize duyduğunuz güvene bağlı 😀

Genelde ip ile alınır ama düzgün bi kaş tasarımınız yoksa daha profesyonel birine gitmenizi öneririm.

Hocam şunu söyleyeyim bu forumda bir arkadaşın sizin gibi kaşımı düzelteyim deyip berber arkadaşın kaşını kız gibi yapıp 1 ay boyunca kız gibi gezen bir arkadaş vardı tabii şimdi bulamam ama demek istediğim dikkat edin.

Ben ağda ile almıştım sivilcelerim çıkmıştı orada. En iyisi IP ile aldırmak.

Hocam şunu söyleyeyim bu forumda bir arkadaşın sizin gibi kaşımı düzelteyim deyip berber arkadaşın kaşını kız gibi yapıp 1 ay boyunca kız gibi gezen bir arkadaş vardı tabii şimdi bulamam ama demek istediğim dikkat edin.
Hocam zaten çok ince yapmak istemiyorum ben sadece üstleri inceltmek istiyorum, ve yanlarını. Ben önceden hata yaptım kaşlarımın bitiş noktalarını da alıyordum cımbızla. Çok çıkıyor çünkü. Bu sefer öyle bir hata yapmayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı