Kaşlar nasıl alınmalı?

Selhatan

Decapat
Katılım
29 Mart 2021
Mesajlar
36
Merhabalar kaşlarımın ortasını ne ile almalıyım? Geçen gün berberde yanımdaki kişi kaşlarının ortasını aldırdı daha sonra berber bana "İstersen seninkileri de alayım." dedi ama o an cesaret edemedim ve gerek yok dedim. Sir ağda ile alıyor berber. Korkum şu, acaba kötü mü olur olursa kaşlar tekrar uzar mı? Çünkü bildiğim kadarıyla ters yöne doğru ağda yapılan kaşlar küsüp çıkmayabiliyor. Daha önce deneyimi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkürler.
 
Merhabalar kaşlarımın ortasını ne ile almalıyım? Geçen gün berberde yanımdaki kişi kaşlarının ortasını aldırdı daha sonra berber bana "istersen seninkileri de alayım." dedi ama o an cesaret edemedim ve gerek yok dedim. Sir ağda ile alıyor berber. Korkum şu, acaba kötü mü olur olursa kaşlar tekrar uzar mı? Çünkü bildiğim kadarıyla ters yöne doğru ağda yapılan kaşlar küsüp çıkmayabiliyor. Daha önce deneyimi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkürler.

Ağdayı sürüyorsun alıyorsun kağıdı basıyorsun kaşının ortasına çekiyorsun kaşların yok hayırlı olsun iyi günler. Cımbızla alabilirsin.
 
Ağdayı sürüyorsun alıyorsun kağıdı basıyorsun kaşının ortasına çekiyorsun kaşların yok hayırlı olsun iyi günler. Cımbızla alabilirsin.

Cımbızla alırken çok dikkat etmek gerekiyor tam kökünden almak gerekiyor diyorlar ben de biraz beceriksiz biriyim😅 ağda ile aldırsam çok abes durmasından korkuyorum geri çıkar mı acaba?
 
Cımbızla alabilirsin, büdü gibi gezme.

images (5).jpeg
 
Kaş almak caiz değil.


Hocam insanın işlediği günahlar yanında devede kulak tabirini kullanmayı tercih ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı