Kesinlikle. Protein her zaman önceliğiniz olsun. Unutmayın ne kadar fazla protein o kadar hızlı onarılan kaslar. 200-300 gram tavuk yeterli olacaktır. Size son tavsiyem kolayı bırakın.
Hocam, kola içmeyi en kısa sürede bırakmanızı öneriyorum. Çünkü abim çok fazla içerdi ve mide yanması vb. şeyler olurdu ve birçok zararı var bırakmanı öneririm. Ve o pirinç ne hocam pirinç yerine tavuk alın protein önemli.
Hocam, kola içmeyi en kısa zsürede bırakmanızı öneriyorum. Çünkü abim güblerce içerdi ve mide yanması vb. şeyler olurdu ve birçok zararı var bırakmanı öneririm. Ve o pirinç ne hocam pirinç yerine tavuk alın protein önemli.
Benden 3 yaş büyük abimden daha iyi besleniyorum. Gün içinde aynı yemekleri yesek bile ben ona ek olarak 4 yumurta, yeşillik, pekmez falan gömüyorum. Onun yağ oranı daha fazla ama buna rağmen kasları benim kaslarımdan çok daha sert. Olay başka gibi.
Benden 3 yaş büyük abimden daha iyi besleniyorum. Gün içinde aynı yemekleri yesek bile ben ona ek olarak 4 yumurta, yeşillik, pekmez falan gömüyorum. Onun yağ oranı daha fazla ama buna rağmen kasları benim kaslarımdan çok daha sert. Olay başka gibi.