Kaslarım neden sertleşmiyor?

Kesinlikle. Protein her zaman önceliğiniz olsun. Unutmayın ne kadar fazla protein o kadar hızlı onarılan kaslar. 200-300 gram tavuk yeterli olacaktır. Size son tavsiyem kolayı bırakın.

Şekersiz içse hiçbir şey olmaz mide sorunu falan yoksa 0 kalori su direk.

Şekersiz iç agam kolayi pirinci fazla abartma bir kilo nedir lo bütün tencereyimi yiyon.

Hocam, kola içmeyi en kısa sürede bırakmanızı öneriyorum. Çünkü abim çok fazla içerdi ve mide yanması vb. şeyler olurdu ve birçok zararı var bırakmanı öneririm. Ve o pirinç ne hocam pirinç yerine tavuk alın protein önemli.

Kolanin midende bir sorun yoksa bir şey yapmaz onun dışı karb almadan gez bakayım 2 günün sonunda yuruyemezsin dogru düzgün.

Kolanin midende bir sorun yoksa bir şey yapmaz onun dışı karb almadan gez bakayım 2 günün sonunda yuruyemezsin dogru düzgün.

Keto falan yapmayın sakın internetten görüp çok zor ve sağlıksız bir diyet.

Çok protein alamıyorum spordan sonra 1 kiloya yakın pirinç pilavı ve yanında 100gram falan tavuk yiyorum yeter mi acaba?

Çok yemek yiyemiyorum iştah yok protein tozu mu alsam acaba?

Hocam tavukta fazla yağ var haberiniz olsun ondan olabilir.

Ve kola sorununu çözmek için Pepsi Max var aspartanla şeker veriyorlar çok sağlıklı değil ama normalinden daha iyi ondan sonra yavaş yavaş azalt.

Hocam tavukta fazla yağ var haberiniz olsun ondan olabilir.

Ve kola sorununu çözmek için Pepsi Max var aspartanla şeker veriyorlar çok sağlıklı değil ama normalinden daha iyi ondan sonra yavaş yavaş azalt.

Sporcular neden o zaman tavuk yiyor? Yağlı olsa yemezler. Yağlı dediğim fazla yağ ondan diyorum 100G tavukta 14G yağ var.

Temiz beslenmiyorsanız adele de yumuşaklık görülmesi normal bir durum.
Benden 3 yaş büyük abimden daha iyi besleniyorum. Gün içinde aynı yemekleri yesek bile ben ona ek olarak 4 yumurta, yeşillik, pekmez falan gömüyorum. Onun yağ oranı daha fazla ama buna rağmen kasları benim kaslarımdan çok daha sert. Olay başka gibi.

Kas yoksa da olabilir skinny fat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…