Kasmayan oyunun oynanmayacak hale gelmesi

gamerlook

Megapat
Daha fazla  
İyi forumlar, öncelikle kasamda anakart üzerinde entegrelerim yandı BIOS'um gitti ve bunları değiştirdim tekrardan BIOS yazdırdım. Ancak sıkıntı hala devam edince sorunun power supplyda olduğuna kannat getirmeye başladık. Suan aynı hatayı almayı bekliyorum birkaç şey deneyeceğim. Ancak bu olaylar olmadan önce kasmayan bilgisayar oyunda kasmadan oynanmaz hale geldi. İslemci sıcaklık değerim 50 60 derece (oyun esnasında )arasında değişiyor darboğaz yaptığınıda sanmıyorum. Bileşenlerim şöyle;
*İşlemci AMD FX8320
*Anakart MSI 970-A G43
* 8 GB RAM
*ASUS GeForce GTX 1050 Ti
*Power ise 600 Watt
Şuanda aşırı kasma mevcut ekran kartım güncel dediğim gibi son 1 haftadır bilgisayarcıda kaldı bilgisayar geldiğinde böyleydi furmark testi yapmış sanırım bu çok mu ağır gelmiş ondan dolayı mı anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bions pilini söküp bir reset atın bions belki bir şeyler oynamıştir güç kaynakları ni kontrol edin sata kablolarina bakin eğer onemli birşeyler yoksa bir format atın derim

Şimdi şöyle bir şey var, benim zaten şuan kasadaki güç kaynağımda sıkıntı var. Sanırım fazla voltaj veriyor ama emin değilim. Şu an onu deneme aşamasındayım. Zaten 1 kere o fazla voltajdan dolayı anakart entegreleri yandı.

Şu an ekran kartı driverina temiz kurulum yaptım. Sonuç degişmedi bakıyorum hala.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım ram yanmış dual kit ram kullanıyorum 2. Ve 4. Slotta takılı olan ramleri 1. Ve 3. Slota çektim gene aynı bu şekilde gösteriyor. Ramleri test edebileceğimiz bir program falan var mı?
20190728_111854.jpeg

Şuan Windows kendir bellek tarama aracından Bellekleleri tarattım ancak herhangi bir sorun görülmedi ancak hala ram boyutu 4 gb gözüküyor ne yapmam gerek anlayamadım
1564303443929.jpeg
1564303473173.jpeg

dxdiag'ta 8 gb ram gözükmesine rağmen görev yöneticisinde 4 gb ram gösteriyor. Windows ile tarama yaptım sonuçları aşağıda paylaştım nasıl bir yol izlemem gerek ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    17,5 KB · Görüntüleme: 48
  • s.PNG
    s.PNG
    15,2 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Alıntısıasa.PNG
    Ekran Alıntısıasa.PNG
    46,4 KB · Görüntüleme: 48
  • Ekran dsadasd.PNG
    Ekran dsadasd.PNG
    57,1 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
RAM sorunu için, Bios'u aç ve ordan "Memory Remap Feature “ bul muhtemelen o "Disable" ondan dolayı olabilir. "Enable" yap ve yeniden başlat bakalım ne olacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı