PenaX57 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 364 Çözümler 7 30 Aralık 2020 #1 Kaspersky tam tarama sonrası 1 bulut nesnesi atlandı diyor. Ben atlamasını istemiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Kaspersky tam tarama sonrası 1 bulut nesnesi atlandı diyor. Ben atlamasını istemiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 30 Aralık 2020 #2 PenaX57 dedi: Kaspersky tam tarama sonrası 1 bulut nesnesi atlandı diyor. Ben atlamasını istemiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle sistem dosyalarındandır. Özel giriş izni istiyor olabilir. Artı 0 Eksi
PenaX57 dedi: Kaspersky tam tarama sonrası 1 bulut nesnesi atlandı diyor. Ben atlamasını istemiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle sistem dosyalarındandır. Özel giriş izni istiyor olabilir.
KS KS PenaX57 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 364 Çözümler 7 30 Aralık 2020 #3 atestuna1 dedi: Büyük ihtimalle sistem dosyalarındandır. Özel giriş izni istiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki ben bunun içeriğini nasıl göreceğim? Yani hangi dosyayı atladığını. Artı 0 Eksi
atestuna1 dedi: Büyük ihtimalle sistem dosyalarındandır. Özel giriş izni istiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki ben bunun içeriğini nasıl göreceğim? Yani hangi dosyayı atladığını.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #4 ''Kaspersky --> Diğer Araçlar --> Raporlar'' kısmında yazıyor olabilir, bir bakın. Artı 0 Eksi