W WarWolf Femtopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #1 Bu forumdan tavsiye olarak Kaspersky Free Cloud indirdim ancak Advanced Windows Manager diye bir şeyi trojan algıladı sizce ne yapmalıyım? Ondan sonrasında Opera'da web kamerası kullanılıyor yazısı çıktı PC de virüs var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2022
Bu forumdan tavsiye olarak Kaspersky Free Cloud indirdim ancak Advanced Windows Manager diye bir şeyi trojan algıladı sizce ne yapmalıyım? Ondan sonrasında Opera'da web kamerası kullanılıyor yazısı çıktı PC de virüs var mı?
N ne bilem ben Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 Yer Türkiye 18 Mart 2022 #2 Windows'taki programlara benzemiyor. Muhtemelen bir virüs. Artı 0 Eksi
MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 18 Mart 2022 #3 Kaspersky kolay kolay yanılan bir program değil dediğini dene. Artı 0 Eksi
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 18 Mart 2022 #4 Bu tarz bir ismi hiç duymadım ben muhtemelente virüs. Artı 0 Eksi
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 18 Mart 2022 #5 Windows dosyası çıkarsa bir daha kurulum yaparsın bir sıkıntı olmaz. Kasperksy'nin gösterdiği dosyayı sil. Artı 0 Eksi
Windows dosyası çıkarsa bir daha kurulum yaparsın bir sıkıntı olmaz. Kasperksy'nin gösterdiği dosyayı sil.
KS KS W WarWolf Femtopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #6 askimcokpardon dedi: Windows dosyası çıkarsa bir daha kurulum yaparsın bir sıkıntı olmaz. Kasperksy'nin gösterdiği dosyayı sil. Genişletmek için tıkla... direk sağ tık sil mi yapim hocam ne diyorsun ? XPLSG dedi: Bu tarz bir ismi hiç duymadım ben muhtemelente virüs. Genişletmek için tıkla... hocam nasıl silmeliyim Artı 0 Eksi
askimcokpardon dedi: Windows dosyası çıkarsa bir daha kurulum yaparsın bir sıkıntı olmaz. Kasperksy'nin gösterdiği dosyayı sil. Genişletmek için tıkla... direk sağ tık sil mi yapim hocam ne diyorsun ? XPLSG dedi: Bu tarz bir ismi hiç duymadım ben muhtemelente virüs. Genişletmek için tıkla... hocam nasıl silmeliyim
N ne bilem ben Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 Yer Türkiye 18 Mart 2022 #7 WarWolf dedi: direk sağ tık sil mi yapim hocam ne diyorsun ? Genişletmek için tıkla... Kaspersky'ın tespit ettiği dosyayı silin hocam. Artı 0 Eksi
WarWolf dedi: direk sağ tık sil mi yapim hocam ne diyorsun ? Genişletmek için tıkla... Kaspersky'ın tespit ettiği dosyayı silin hocam.
KS KS W WarWolf Femtopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #8 ne bilem ben dedi: Kaspersky'ın tespit ettiği dosyayı silin hocam. Genişletmek için tıkla... hocam kasperskyı sildim şuan o dosyayı nasıl silmeliyim ? . Dosya Ekleri Screenshot_4.png 11 KB · Görüntüleme: 59 Artı 0 Eksi
ne bilem ben dedi: Kaspersky'ın tespit ettiği dosyayı silin hocam. Genişletmek için tıkla... hocam kasperskyı sildim şuan o dosyayı nasıl silmeliyim ? .
N ne bilem ben Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 Yer Türkiye 18 Mart 2022 #9 O dosyanın bulunduğu klasörü silmeye çalışın. Ama tekrar Kaspersky'ı yükleyerek silinmesi daha iyi olabilir. Artı 0 Eksi
O dosyanın bulunduğu klasörü silmeye çalışın. Ama tekrar Kaspersky'ı yükleyerek silinmesi daha iyi olabilir.
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 18 Mart 2022 #10 Hocam Kaspersky uygulamasını niye siliyorsunuz iyi misiniz? Anti-virüs uygulamasını değil Kaspersky üzerinden tehditi sileceksiniz. Artı 0 Eksi
Hocam Kaspersky uygulamasını niye siliyorsunuz iyi misiniz? Anti-virüs uygulamasını değil Kaspersky üzerinden tehditi sileceksiniz.