Kaspersky alınır mı?

emircandan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. ESET kullanıyorum. 2 yıllık Kaspersky Total Security almayı düşünmeye başladım eve. Harika bir fiyat gördüm. Laptoplar masaüstü mobiller vs. derken sanırsam çoklu alacağım. Var mı yakın zamanda Kaspersky Total iyidir, ben de almayı düşünüyorum diyen, tavsiye eden öğrenmek isterim. Alacaksa hangi sürümünü alacak? Total sürümü premium'a dönüşüyor olmalı. Selam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2 aydır kullanıyorum standart paketi. Memnunum

Merhaba. ESET kullanıyorum. 2 yıllık Kaspersky Total Security almayı düşünmeye başladım eve. Harika bir fiyat gördüm. Laptoplar masaüstü mobiller vs. derken sanırsam çoklu alacağım. Var mı yakın zamanda Kaspersky Total iyidir, ben de almayı düşünüyorum diyen, tavsiye eden öğrenmek isterim. Alacaksa hangi sürümünü alacak? Total sürümü premium'a dönüşüyor olmalı. Selam.
Almayı düşünen var mı diye sormuştum. Başlık değiştirilmiş haha :D Almayı düşünen var mı arkadaşlar. Yakın zamanda Almayı düşünen? Daha önce onlarca kez açılmış başlığı açmayı istemedim. Farklı bir başlığım sorum vardı. Sağolsun başlığı böyle yapmışlar. Var mıdır 4 veya 5 kişi lisans almayı düşünen.

2 Yıl Total Security 100 liraya gelecek aldığımda, beraber alacak insanları bulmaya çalışıyordum esasında :)

Ben 2 aydır kullanıyorum standart paketi. Memnunum
Amacım beraber versiyon seçip almaktı aslında. 2 yıl için 100 lira harika bir fiyat. Umarım ortak bulabiliriz.

Son düzenleme:
Hocam buldunuz mu ortak bende almayı düşünüyorum. Kaspersky İnternet sitesinde Kaspersky premium 5 kullanıcı 2 yıllık 466 TL yazılmış. Kişi başı 93 TL düşüyor. Siz 1 ben 2 ve farklı bir sitede 1 kullanıcı daha var. 3 kişi oluyorız. 2 kişi daha bulsak alabiliriz. Kaspersky premium da en azından vpn de var. Düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz.
Almak isteyen başka arkadaşlar varsa onlarda yazsınlar ortak alalım.

Hocam buldunuz mu ortak bende almayı düşünüyorum. Kaspersky İnternet sitesinde Kaspersky premium 5 kullanıcı 2 yıllık 466 TL yazılmış. Kişi başı 93 TL düşüyor. Siz 1 ben 2 ve farklı bir sitede 1 kullanıcı daha var. 3 kişi oluyorız. 2 kişi daha bulsak alabiliriz. Kaspersky premium da en azından vpn de var. Düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz.
Almak isteyen başka arkadaşlar varsa onlarda yazsınlar ortak alalım.
Merhabalar. Buna hiç gerek yok. Harika bir fırsata sahibim. 2 yıllık kişi başı 75 olacak şekilde. 2 kişilik. 2. kişiyi bulmak sorun sanırım :) Tanışınız varsa yardımcı olurum. Şu an Esetteyim. 2. kişiyi bulduğunuzda size 2 yıllık Kaspersky lisansı veririm.

Son düzenleme:
Total security mi hocam onda vpn var mıydı. Diğer sitedeki arkadaşın tek şartı vpn olması. Bu nedenle Kaspersky premium istiyor

Merhaba. ESET kullanıyorum. 2 yıllık Kaspersky Total Security almayı düşünmeye başladım eve. Harika bir fiyat gördüm. Laptoplar masaüstü mobiller vs. derken sanırsam çoklu alacağım. Var mı yakın zamanda Kaspersky Total iyidir, ben de almayı düşünüyorum diyen, tavsiye eden öğrenmek isterim. Alacaksa hangi sürümünü alacak? Total sürümü Premium'a dönüşüyor olmalı. Selam.

Evet alınır. Bu devirde kullanabileceğiniz en iyi antivirüsler:
1-) Kaspersky.
2-) Avast.
3-) Malwarebytes.

Tabii eğer öyle her gördüğünüzü indirip denemeye merakı olan biri değilseniz o vakit pek gerek yok gibi. Eğer indirdiğiniz 100 MB PDF'nin virüslü olduğunu biliyorsanız ya da crack indirmenin yalnız zararınıza olacağını ya da indireceğiniz şeyin popüler olması gerektiğini ve orijinal sitesinden indirmeniz gerektiğini, her gördüğünüz linklere tıklamamayı, aldatıcı maillere kanmamayı biliyorsanız zaten biraz dikkatli olarak Kaspersky Free Security ile çok iyi idare edebilirsiniz. Şahsen bunları bildiğimden ve artık daha dikkatli olduğumdan beri Anti-Virüs kullanmıyorum kullansam da paralısını almaya pek ihtiyaç duymuyorum.

Total security mi hocam onda vpn var mıydı. Diğer sitedeki arkadaşın tek şartı vpn olması. Bu nedenle Kaspersky premium istiyor
Kaspersky bir kural oluşturmuş. Tolal security den plusa yükseltme/geçiş yapacaklar için vpn free oluyormuş. Üzgünüm. Yardımcı olamayacağım bu hususta.

Hocam son güncellemeden sonra premium diye bir versiyon çıkarmışlar. En üst versiyon o olmuş. Onda sınırsız vpn varmış. Ayrıca çocuk koruma tarzı işimize çok yaramayacak da olsa bir uygulama varmış. Şimdi Kaspersky sitesinden baktım Total security de VPN yok. Diğer arkadaşın vpn şartı var. Ki bencede 25 TL daha fazla verip VPN olan sürümü almak daha mantıklı. Kaspersky sitesinden resim atıyorum bakın özellikle vpn olmayacak yazıyor.
Screenshot_2023-05-26-20-13-32-168_com.android.chrome.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı