Kaspersky Antivirüs ile Security Cloud Free farkı nedir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Kaspersky'nin Secuity Cloud diye ücretsiz bir antivirüs ürünü var:

Bunun dışında Kaspersky Antivirüs olarak yıllık 160TL ücretli bir ürünü daha var:

Bunların arasındaki fark nedir? Temel dosya bazlı taramalar için aynı işlevi görür mü?

Internet Security gibi daha üst sürümlerde VPN ve reklam engelleyince dışında kayda değer bir özellik var mı? Şimdilik Kaspersky ile gerçek zamanlı tarama, Malwarebytes ile de aralıkla manuel tarama yapmayı düşünüyorum. Başka bir korumaya gerek var mı sizce?

Kaspersky'nin Secuity Cloud diye ücretsiz bir antivirüs ürünü var:

Bunun dışında Kaspersky Antivirüs olarak yıllık 160TL ücretli bir ürünü daha var:

Bunların arasındaki fark nedir? Temel dosya bazlı taramalar için aynı işlevi görür mü?

Internet Security gibi daha üst sürümlerde VPN ve reklam engelleyince dışında kayda değer bir özellik var mı? Şimdilik Kaspersky ile gerçek zamanlı tarama, Malwarebytes ile de aralıkla manuel tarama yapmayı düşünüyorum. Başka bir korumaya gerek var mı sizce?
Internet security de firewall falan da olması lazım.

Şu üründe yok sanırım firewall

Bu sadece antivirüs ise yine antivirüs işlevi olan Security Cloud Free de var:

Bu iki ürün arasında ne fark var ki biri ücretli biri ücretsiz?

Security Cloud Free Firewall, güvenli para (banka vb sitelerini özel modda açmaya yarıyor), yazılım temizleyici gibi ekstra özellikleri içermez. Ayrıca Free'de VPN ve parola yöneticisi kısmı kullanılsa bile sınırlı.

Kaspersky'nin secuity Cloud diye ücretsiz bir antivirüs ürünü var:

Bunun dışında Kaspersky antivirüs olarak yıllık 160TL ücretli bir ürünü daha var:

Security Cloud sürümünün daha iyi olduğunu düşünüyorum. Alınacaksa Internet Security alınması daha doğru olur. Antivirus sürümü temel koruma için Internet Security daha iyi korur yani. Security Cloud Free ise ücretsiz bir temel koruma. Yani antivirus sürümüne para vermek yerine Security Cloud Free kullanmak bile daha mantıklı bence.

Internet Security'nin ek ne güvenlik sağladığını tam anlayamadım. Browserlar için eklentiler mi geliyor? Opera kullanıyorum destekleyeceğini pek sanmıyorum. VPN kullanmayı düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı