Kaspersky Bilgisayarı Yavaşlatır mı?

Barısdgr

Kilopat
Daha fazla  
Kaspersky kullanmayı düşünüyorum. Bilgisayarımda herhangi bir yavaşlatma yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tüm güvenlik yazılımları sistem performansını olumsuz etkiler kaynak kullanımından dolayı. Sistemin çok eski değilse güncel Kaspersky çok zorlamaz.
Tüm güvenlik yazılımları sistem performansını olumsuz etkiler kaynak kullanımından dolayı. Sistemin çok eski değilse güncel Kaspersky çok zorlamaz.
Güncel bir sistem kullanmaktayım. Sanırsam bir sorun çıkmaz. Size bir sorum var, virüs programları kullanmak illaki gerekli midir? Torrent vs. gibi yerlerden asla bir şey indirmiyorum oynadığım oyunları steamdan indiriyorum. Hatta internetteki dizi film sitelerini bile kullanmam kullandığım bütün yazılımlar orijinaldir. Sizce virüs programı mutlaka kullanmalı mıyım?

Ben bilgisayar kullanmaya başladığımdan bir iki sene sonra tamamen sildim antivirüs muhabbetini. Eğer ne indirdiğini, ne yaptığını biliyorsan ihtiyacın olacağını düşünmüyorum.

2-3 ayda bir kontrol amaçlı.
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti
Buradaki tek seferlik taramayı yapıyorum. Tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem yeni topladığım bilgisayarımda hem de sahip olduğum ortalama özelliklere sahip laptopda kullanıyorum Kaspersky'i ve şunu söyleyebilirim laptop felç oluyor programı çalıştırınca. Sadece kullanmadığım zamanlar düzenli olarak tarama yapıyorum. Ama tüm güvenlik yazılımları böyle sistemin güncel ve sağlamsa sıkıntı çıkarmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…