Çözüldü Kaspersky çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TonBaligi55

Kilopat
Merhaba. Birkaç gün önce Kaspersky VPN premium kullanmaya başladım ve sıkıntısız şekilde kullanabildim, yurt netine bağlı olmama rağmen. İnternette gezerken, Valorant oynarken, Spotify'da vs. kullanabildim. Fakat bir anda sıkıntı çıkartmaya başladı, hiçbir değişiklik yapmamama rağmen. Arkadaşlarımın bilgisayarına da kurmuştum aynı programı ve hesaba en fazla 3 cihaz ekleyebiliyorum, o yönden sıkıntı yok. VPN onlarda sıkıntısız çalışırken bu durum yalnızca bende oluyor. Artık VPN'i aktif hale getirmeme rağmen internete hiçbir türlü erişimim olmuyor. Güvenlik duvarı ile ilgili çözümleri uyguladım fakat değişen bir şey olmadı. Yardımcı olur musunuz, nasıl çözebilirim durumu?

Çözüm
Ben silip tekrar kurarak çözmüştüm hocam.

Maalesef hocam 4 kere denememe rağmen çözülmedi sorun. :(

Uzun zaman geçti fakat sorunumun çözümünü yazmak istiyorum. GoodbyeDPI kullandığım için oluşuyormuş bu sorun. GoodbyeDPI aktif olduğu zamanlar VPN'leri kullanamıyordum yani. Deaktif ettiğim zaman VPN kullanımımda sorun kalmadı.
Ben silip tekrar kurarak çözmüştüm hocam.

Uzun zaman geçti fakat sorunumun çözümünü yazmak istiyorum. GoodbyeDPI kullandığım için oluşuyormuş bu sorun. GoodbyeDPI aktif olduğu zamanlar VPN'leri kullanamıyordum yani. Deaktif ettiğim zaman VPN kullanımımda sorun kalmadı.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı