Kaspersky Cheat Engine'yi trojan olarak algılıyor

Bir işleyişin arasına girip veri değiştiriyor. Bu da onu istense de istenmese de yazarlı yazılım yapar.
Önce verinin ne olduğunu öğren. Sonra nasıl değiştirdiğini öğren. Sonra zararlı yazılım yazmayı öğren. Sonra zararlı yazılımın ne olduğu öğren. Sonra gel, konuşalım, anlamadığın yerleri anlatmaya çalışayım.

Tamam dostum en iyisini sen biliyorsun. O kadar orada çalışan güvenlik uzmanları bilmiyor en iyisini sen biliyorsun.

Trojan yazdığım için gülen arkadaşlar burayı okuyabilirler.
Totalvirus olarak paylaştığın programların neye göre kontrol yaptıkları belli değil. Belleğe erişmek normalde istenmeyen bir durumdur. Cheat Engine kullanımında ise istenen bir şeydir. Bunu virüs veya trojan olarak algılayacak antivirüs yazılımları gayet de olabilir. Hala neyin ne olduğunu bilmeden konuşmaya devam ediyorsunuz.
Açın kaynak kodunu, bana şurada veri çalıyor, trojan işi yapıyor deyin. O zaman kabul.
Tamam dostum en iyisini sen biliyorsun. O kadar orada çalışan güvenlik uzmanları bilmiyor en iyisini sen biliyorsun.
Hangi güvenlik çalışanı? Söyleyin de ona güvenmeyelim.
Bilgi değiştiriyor sonuç olarak bu onu bir trojan yapar.
Bellekteki veriyi değiştirmek herhangi bir şeyi trojan yapmaz. Özellikle de bilinçli ise.

Selamlar arkadaşlar, Kaspersky Cheat Engine'yi trojan olarak algıladı. Cheat Engine'de nasıl trojan oluyor? Not: Cheat Engine'yi kendi sitesinden indirdim.
Hile programı olduğu için, oyunu kırıp hile yapmaya yaradığı için o şekilde görünüyor. Beyaz listeye ekle sorun çözülür.

Bellekteki veriyi değiştirmek herhangi bir şeyi trojan yapmaz. Özellikle de bilinçli ise.
Özellikle de bilinçli ise diyorsunuz. Antivirüs programı bunun nasıl bilinçli olup olmadığını anlasın? Sonuç olarak ortada bilgi değiştiren bir program var. Açık kaynak kodlu olması programa virüs gömmeyi daha da kolaylaştırıyor. Arkadaş kendi sitesi diye farklı bir phising sitesinden de indirmiş olabilir.

Özellikle de bilinçli ise diyorsunuz. Antivirüs programı bunun nasıl bilinçli olup olmadığını anlasın? Sonuç olarak ortada bilgi değiştiren bir program var.
Kendiniz de diyorsunuz. Program belleği değiştirmeye yarıyor. Antivirüs de buna kötü diyor. Antivirüs hatalı işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…