Kaspersky Cloud Free yeterli mi?

rintaro

Kilopat
İnternet ve bilgisayar güvenliği konusunda "biraz" paranoyaklığım var. Güvenilir olmayan kaynaklar ya da vb. şeyler indirmiyorum fakat Assetto Corsa gibi oyunlara mod indirirken ve kurarken çok korkuyorum. Onun dışında güvenilir olmayan kaynaklardan bir şey indirmiyorum. +18 sitelerle ya da crack ve korsanla uğraşmıyorum. Maalesef öğrenci olduğumdan bir işte çalışamıyorum ve Anti-Virüs programlarına para veremiyorum. Kaspersky Cloud Free nasıldır?

Son düzenleme:
Bana kalırsa kendin dikkat edersen herhangi bir programa ihtiyaç duymazsın. Zaten antivirüsler üstün bir koruma sağlamaz, sen bir yere girersen eğer bunu önleyemez.
Kaspersky forumda en çok önerilen antivirüstür bu arada.

Windows Defender yeterlidir. Win10 ile baya iyi bir duruma geldi.

Kaspersky Security Cloud Free, ücretsiz ve başarılı antivirüs yazılımlarından birisidir. Diğer ücretsiz antivirüs yazılımları gibi temel korumayı sunuyor fakat ek olarak sunduğu güzel özellikleri de bulunuyor. Sunduğu tüm özellikler için aşağıdaki konuya göz atmanızı öneririm.

Ücretsiz olarak başarılı ve yeterli bir güvenlik kombinasyonu da kullanabilirsiniz. Örneğin Kaspersky Security Cloud Free içerisinde güvenlik duvarı özelliği bulunmuyor. Windows Defender'ın da güvenlik duvarı sizin için karmaşık geliyorsa, Kaspersky Security Cloud Free'nin yanında Comodo Firewall Free kullanabilirsiniz.

Zaten sizin yazınızı dün görmüştüm. Ayarlamaları oradan yaptım. Yararlı bir rehber olmuş.

Kanka bende bu konularda çok pinpirikliyim çok ta korkarım Kaspersky kullandım sana malware bytesı öneririm göremediği virüs yok Kaspersky'ın gözden kaçırdığı virüsler olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…