Kaspersky deneyimi ve Norton'a geçmek

Ice Tea Seftali

Hectopat
Katılım
9 Mart 2021
Mesajlar
2.036
Çözümler
2
Arkadaşlar sizler kadar bilgili olduğumu düşünmüyorum. Sizlerden destek almak istedim.
Eskiden virüs programı tarama yaparken fanlar hızlanırdı hani sistemi zorluyor kesin bulur algısı vardı benim için 1 aydır kullanıyorum hiç sistem kasmıyor. Kötü değil iyi bir şey 5-10 dakika tam tarama yapıyor. Sürekli girdiğim sitelere müdahale ediyor girdiğim sitelerde akademik makaleler okumak için girdiklerim. Sağ altta durmadan bildirimler çıkıyor 1 ay kullanıp yıllık lisans yapacaktım fakat biraz kalitesiz hissi yarattı forumda çoğu kişi bunu önermişti ama Malwarebytes indirmiştim. Sürekli bir şeyler bulurdu bu hep temiz gösteriyor.
Norton ile arasında kaldım ayın 15'inde geçeceğim Norton'un daha kaliteli olduğunu belirten yabancı forumlar var. Office programları için kullanıyorum. Çağımıza ayak uyduramamış olabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Norton deneyebilirsiniz. Fakat Kaspersky kadar mükemmel değil bana göre. Size kalmış.
 
Sağ altta durmadan bildirimler çıkıyor 1 ay kullanıp yıllık lisans yapacaktım fakat biraz kalitesiz hissi yarattı
Bildirim çıkmadan sana zararlı bulaştırması mı daha yararlı olacak? Senin söylediğin bunu anlatıyor çünkü bildirim vermesin bir şey tespit ettiğinde demek istiyorsun.
AV'nin amacı şüpheli gördüğünü size bildirmektir. Bildirmeyecek kalitesiz AV istiyorsan herhangi bir tanesini seçebilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı