Kaspersky Free Anti-Virüs güvenilir mi?

Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Bence çoğu anti-virüs mükemmel değildir ancak benim sormaya çalıştığım şey sizce kişisel veri topluyor mudur?

En güvenilirlerinden biri. Ücretsizler arasında da en iyisi diyebiliriz.

Kaspersky en iyi antivürislerin arasında hatta birkaç kere 1. de oldu şupheniz olmasın bende Kaspersky antivüris kullanıyorum.

En güvenilirlerinden biri. Ücretsizler arasında da en iyisi diyebiliriz.

Bir sorum daha olucak: Ben ETS 2'yi MP oynamak için TruckersMP kullanıyorum ancak Windows Defender bunu engelliyordu. Ayarlardan sorunu çözdüm ancak aynı durumu Kaspersky Free'de yaşar mıyım? Yaşarsam nasıl düzelir?
Veri toplamayan virüs programı mı var? Ya da başka bir yazılım. Her yazılım veri topluyor.

Bahsetmeye çalıştığım para kazanmak için veri toplanması.
Kaspersky en iyi antivürislerin arasında hatta birkaç kere 1. de oldu şupheniz olmasın bende Kaspersky antivüris kullanıyorum.

ETS 2 MP'de sıkıntı çıkarıyor mu?

Bunu bilemeyiz. Facebook bile veri sattı. Bunlarda satabilir belli olmaz bu işler. Siz kullanımınıza bakın bunları kafaya takmayın.

Ben şu ana kadar hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım.

Bunu bilemeyiz. Facebook bile veri sattı. Bunlarda satabilir belli olmaz bu işler. Siz kullanımınıza bakın bunları kafaya takmayın.

O zaman ben arasıra laptop'umun kamerasına hareket çekeyim. Ne olur ne olmaz xD.
Ben şu ana kadar hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım.

Peki teşekkürler.
Ben 1 yıllığını almıştım gayet iyi ve güvenilirdi.

Yüklediğimde yükleyici Yandex'i de yükledi. Şimdi bilgisayarımda 2 Yandex var. Bu normal mi? :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…