Kaspersky Free bir sitede virüs tespit etti

GhostRider10

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Kaspersky aktivasyon kodu nasıl girilir diye araştırıyordum daha sonra aramadan 3. veya 4. siteye tıkladım. Kaspersky Free bana hemen indirme engellendi virüs var diye uyarı verdi. Şu anda tarama yaptırttım 0 virüs buldu. Her türlü önleme karşı şifreleri mi vs. değiştireyim mi? Şifre olaylarında aşırı önlemliyim. Bu olay olduğunda Steam, Gmail gibi uygulamalar açıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değiştirmeniz size kalmış. Ek olarak engelledi dediyse sorun yok. Tarayıcınızda Malwarebytes eklentisini kullanmanızı öneririm. Çok etkili.

Merhaba. Kaspersky aktivasyon kodu nasıl girilir diye araştırıyordum daha sonra aramadan 3. veya 4. siteye tıkladım. Kaspersky Free bana hemen indirme engellendi virüs var diye uyarı verdi. Şu anda tarama yaptırttım 0 virüs buldu. Her türlü önleme karşı şifreleri mi vs. değiştireyim mi? Şifre olaylarında aşırı önlemliyim. Bu olay olduğunda Steam, Gmail gibi uygulamalar açıktı.
Engellediğini belirtmişsiniz zaten. Tarama sonucunda da bir şey bulmadığına göre sorun yoktur.
Bir daha bu tarz bir durumla karşılaşmamak için güvenilir siteleri kullanmaya özen gösterin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı