O fiyatlar nerede? İnternet sitesinde 180 günlük falan yok da. Fiyatlar da çok uygun değil. Zaten almayı düşünüyordum ama henüz değil, o yüzden şimdilik ücretsiz sürümünü kullanıyorum.Bence işini riske atma hiç. Kaspersky için 180 günlük lisanslar 3$'dan daha düşük rakamlara satılmakta. 2,88$'a satın aldım ben birkaç gün önce. 180 günlük Kaspersky Internet Security için 8TL hiçbir şey değil açıkcası.
https://plati.market/itm/2052491O fiyatlar nerede? İnternet sitesinde 180 günlük falan yok da. Fiyatlar da çok uygun değil. Zaten almayı düşünüyordum ama henüz değil, o yüzden şimdilik ücretsiz sürümünü kullanıyorum.
Avast, AVG'yi satın aldığı için artık iyi değildir. Kaspersky Free temel koruma sağlar. Yetersizdir. Linklerde F-Secure ve BullGuard yazılımlarının sırasıyla 6 aylık ve 1 yıllık promosyonları var. İkisi de "Bitdefender" veritabanını kullanıyor. Ayrıca "Internet Security" koruması içeriyorlar. Kaliteli yazılımlardır. Daha iyi koruma için ileride satın almak isterseniz Bitdefender veya Kaspersky Internet Security alabilirsiniz.
F-Secure SAFE | Internet security for all devices (Sayfada biraz aşağı inin ...OR TRY IT 6 MONTHS FOR FREE yazısına tıklayın. Hesap oluşturunca aktifleşecek.)
2018 EDITION
@Emre Kağan Bende AVG Internet Security 2018 programını 30 gündür kullanıyorum. Ama pek ısınamadım bu programa. Sistemim Windows 10 64 bit, ama kurulan program 32 bit olarak gözüküyor.
30 gün önce temiz format atılmış makineme, ilk önce AVG'nin sitesinde ki AVG ıs deneme yazan yerde ki setup ile kurulum yaptım ve sonrasında 1 yıllık lisansı ekledim ama program 1 aylık deneme olarak gözüktü. Mecburen kurduğum programı sildim. Tekrar Sharewareonsale kampanya sitesinde ki kurulum dosyası ile kurulum yaptım. Lisansı yazdım. Program 1 yıllık yazıyor. Ama üst kısımda şuan deneme sürümü kullanıyorsunuz yazısı yazmaktaVe belirttiğim gibi kurulan 32 bit. Benim sistemim 64 bit.
Eki Görüntüle 272351
Programı tekrar kaldırıp, AVG sitesinden önce AVG free antivirüs 64 bit olanı kurup. Sonrasında 1 yıllık herkese aynı verilen lisansı mı yapsam? Mesajınızda yazdığınız gibi: Avast, AVG'yi satın aldığı için artık iyi değildir sözü de bana mantıklı geliyor.
Sizin önerdiğiniz 2 programa da baktım. BullGuard 1 yıllık olan Türkçe değil, bana uymaz. Diğeri
F-Secure SAFE | Internet security 6 aylık olan Türkçe bana daha uygun geldi. Bu 6 aylık F-Secure SAFE | Internet security programını kursam. 6 ay sonra mecburen kaldırmak zorunda kalacağım. Sürekli kurulum yap- kaldır da sisteme zarar verecek. Kararsız kaldım açıkçasıSizin öneriniz nedir?
Evet. Avast, AVG'yi bitirmeyi başardı. 32-64 bit ve key saçmalıklarını biliyorum. AVG kullanmanızı tavsiye etmem. Ayrıca kurulum yap-kaldır sisteme zarar vermez. Programdan programa geçmek zahmetine katlanmak psikolojik olarak etki yapabilirBenim tavsiyem tam koruma için Bitdefender veya Kaspersky Internet Security'dir. Ancak para veremem diyorsanız Panda Protection(Panda Free Antivirus) tavsiye ederim(Link 1). Hafif ama güçlüdür. Bunun yanında tam internet koruması olmasa da McAfee WebAdvisor tavsiye ederim(Link 2).
Link 1: http://acs.pandasoftware.com/Panda/FREEAV/Promo/FREEAV.exe
Link 2: McAfee WebAdvisor (Kurulum yaptıktan sonra eklentiyi tarayıcılara da kendisi yüklüyor. Siz aktifleştireceksiniz. Tarayıcı eklentisi ayarlarından korumayı tüm arama sağlayıcıları için geçerli olanı ayarlayın.