Kaspersky Free yeterli bir antivirüs yazılımı mı?

Ahmet08

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarlarım için kaspersky antivirüs almayı düşünüyorum 1 aylık deneme sürümünden çok memnun kalmıştım. Ama şimdi o deneme sürümü bitti ve Kaspersky free'ye dönüştü full versiyon almalı mıyım yoksa free yeterli olur mu? (Sadece indirdiğim seylerdeki virüsleri bulup silsin, flaslarımı tarasın, tüm PC taraması yapabilsin, her virüsü görsün bana yeter ben sadece bu özellikler free'de de var mı onu merak ediyorum benim hacker korumasına, şifre korumasına falan ihtiyacım yok).

Ben Free sürümünü kullanıyorum. Arkadaşımın virüs dolu bilgisayarından çıkartığım flash belleği kendi bilgisayarıma takınca Kaspersky devreye girdi ve virüslü dosyaları hızlı bir şekilde sildi. Her zaman böyle mi olur bilemiyorum ama sizin için uygun bir virüs programı olduğunu düşünüyorum.

Kaspersky Free bir yıldan fazla süredir kullanıyorum. Gayet yeterli. Son yıllardaki Kaspersky sistemi yavaşlattığı falan yok. Seçeneklerde zaten tam ekran modunda bir uygulama çalışırken taramayı duraklat vs. gibi birçok seçenek aktif. Bir sorun varsa o ayarları kontrol edin ve korsan kullanıyorsanız kendi elinizle açtığınız arka kapıdan da olabilir sistem kasması.

Kaspersky Free bir yıldan fazla süredir kullanıyorum. Gayet yeterli. Son yıllardaki Kaspersky sistemi yavaşlattığı falan yok. Seçeneklerde zaten tam ekran modunda bir uygulama çalışırken taramayı duraklat vs. gibi birçok seçenek aktif. Bir sorun varsa o ayarları kontrol edin ve korsan kullanıyorsanız kendi elinizle açtığınız arka kapıdan da olabilir sistem kasması.
Yurt dışında lisans paraları ucuz ayrıca okulumuz her lisansı veriyor asla korsan kullanmadım. Kaspersky'ı 2014-15 yıllarında kullandığıma göre sistemi belliyordu. Hala da kötü sistemler için uygun bir virüs programı değil. Bilinçli bir windows kullanıcısı için en iyisi defender. Öyle her gördüğünü tıklayıp indirsen bile açarsın sandboxtan virüslüyse pc'ye sıkıntı çıkarmaz rahat olursun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı