Kaspersky Free yeterli mi?

@Arthur_ Morgan Kaspersky Free temel koruma sağlar, zaten birçok özelliği kısıtlı ücretsiz olduğu için. Buradan görebilirsin:

Defender ise, tam koruma sağlamaya çalışır. Buna web koruması dahil. Sadece tek sıkıntısı var, bazı virüsler, Defender'ı kapatabiliyor bu yüzden birazcık düşük sayılabilir ancak zaten öyle bir virüs bulaştıysa bence bilinçli kullanıcı olmazsınız. Bu konu ile daha iyi anlayabilirsiniz:

Comodo firewall buradan indirebilirsin, Comodo internet Security ile kullanma zaten Comodo internet Security kullandığın zaman çok yüksek ihtimal Defender devre dışı kalacak.

@Arthur_ Morgan Kaspersky Free temel koruma sağlar, zaten birçok özelliği kısıtlı ücretsiz olduğu için. Buradan görebilirsin:

Defender ise, tam koruma sağlamaya çalışır. Buna web koruması dahil. Sadece tek sıkıntısı var, bazı virüsler, Defender'ı kapatabiliyor bu yüzden birazcık düşük sayılabilir ancak zaten öyle bir virüs bulaştıysa bence bilinçli kullanıcı olmazsınız. Bu konu ile daha iyi anlayabilirsiniz:

Comodo firewall buradan indirebilirsin, Comodo internet Security ile kullanma zaten Comodo internet Security kullandığın zaman çok yüksek ihtimal Defender devre dışı kalacak.

Tekrardan teşekkürler. Çok yardımcı oldunuz.

Kaspersky'nin veri tabanı dahda geniş diye duymuştum o yüzden onu tercih ettim. Bu Windows Defender ve Kaspersky arasında değişkenlik gösterir mi? (veri tabanı doğru tanım değil sanırım. Kast etmek istediğim şey programın tanıdığı virüs havuzu gibi bir şey)

Defender veri tabanı gayet geniş fakat tespiti o kadar iyi değil idare eder. Ve tespit sonrası temizlemesi genel de başarısızdır.

Bence Kaspersky Free yerine Windows Defender kullanabilirsin.

Kaspersky ve Defender arasında çok fark var.
Kaspersky bana göre daha iyi bazı sistemlerin sürücülerini sildi diye kötü bir av olacak değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı