- Makaleler
- 54
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F
GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
- Meslek
- Öğrenci
@Arthur_ Morgan Kaspersky Free temel koruma sağlar, zaten birçok özelliği kısıtlı ücretsiz olduğu için. Buradan görebilirsin:
www.kaspersky.com.tr
Defender ise, tam koruma sağlamaya çalışır. Buna web koruması dahil. Sadece tek sıkıntısı var, bazı virüsler, Defender'ı kapatabiliyor bu yüzden birazcık düşük sayılabilir ancak zaten öyle bir virüs bulaştıysa bence bilinçli kullanıcı olmazsınız. Bu konu ile daha iyi anlayabilirsiniz:
www.technopat.net
Comodo firewall buradan indirebilirsin, Comodo internet Security ile kullanma zaten Comodo internet Security kullandığın zaman çok yüksek ihtimal Defender devre dışı kalacak.
www.comodo.com
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Defender ise, tam koruma sağlamaya çalışır. Buna web koruması dahil. Sadece tek sıkıntısı var, bazı virüsler, Defender'ı kapatabiliyor bu yüzden birazcık düşük sayılabilir ancak zaten öyle bir virüs bulaştıysa bence bilinçli kullanıcı olmazsınız. Bu konu ile daha iyi anlayabilirsiniz:
Windows Defender ve AV yazılımları hakkında bilinen yanlışlar
Selamlar, Öncelikle aklımda inanın böyle bir konu açmak yoktu. Yabancı bir forumda insanların güvenlik konusu ile alakalı olan cehaletini gördüm, popüler akıma inanmış ve saçmalıkların peşinde giden onlarca insan gördüm ki, Technopat Sosyal'in kitlesine bir defa daha hayran oldum. Öncelikle...
Comodo firewall buradan indirebilirsin, Comodo internet Security ile kullanma zaten Comodo internet Security kullandığın zaman çok yüksek ihtimal Defender devre dışı kalacak.

Free Firewall | Best Comodo Firewall Software Download
Comodo free firewall software download with the best antivirus software offers online threat protection. Download the world's no.1 best free firewall.