Kaspersky güvenilir olmayan bir web sitesinin ziyaret edilmesini engelledi uyarısı

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
5 Dk önce böyle bir uyarı geldi.
Bu uyarı geldiğinde Google kullanıyordum.

1626702267775.png

Fakat bu uyarı gelmeden önce Gmail'e bakıyordum sonra aynı uyarıyı Technopat, YouTube, Instagram, Gmail, Steam topluluğu içinde verdi sonra Microsoft Edge'e bakayım dedim Edge dede aynıları oldu sonra modeme baktım modem kapanmış sonra internet geldi ve düzeldi internet kapalı olduğu için olabilir mi? Ya da neden olmuş olabilir? Bu olaylar internet kapalıyken oldu.

Sertifika süresi dolmuş dediğine göre ya Windows güncel değil ya da geçici olarka tarih değişti o yüzdne o bildirimleri aldınız.
Yazılımsal güncellemeleri kontrol edin. Tarih hizmetini ve BIOS pilini kontrol edin sağlamlığını.

Sertifika süresi dolmuş dediğine göre ya Windows güncel değil ya da geçici olarka tarih değişti o yüzdne o bildirimleri aldınız.
Yazılımsal güncellemeleri kontrol edin. Tarih hizmetini ve BIOS pilini kontrol edin sağlamlığını.

Bir şey yapmadan devam edersem sıkıntı olur mu? Çünkü ben Windows'u zararlı olduğunu bilmediğim zaman KMSpico ile aktif etmiştim. Format atmadan silebileceğim bir yol var ise lisans alıp etkinleştiricem.

tlauncher. org adlı bir site hakkında uyarı vermiş gözüküyor muhtemelen bir gecikme oldu ve geçmişte vereceği uyarıları sonradan verdi.

TLauncher. Org adlı bir site hakkında uyarı vermiş gözüküyor muhtemelen bir gecikme oldu ve geçmişte vereceği uyarıları sonradan verdi.

TLauncher'a bu uyarıyı verdiğinde test etmek için girmiştim aklıma ilk o gelmişti crackli olduğu için.
TLauncher. Org adlı bir site hakkında uyarı vermiş gözüküyor muhtemelen bir gecikme oldu ve geçmişte vereceği uyarıları sonradan verdi.

Ve aynı URL: Technopat, YouTube, Gmail, Steam topluluğu, Instagram içinde verdi.

Zaten 16:30'da tespit edildi yazıyor diğer uyarılarda dikkatinizi çeken bir şey var mıydı?

Hayır hepsi TLauncher gibiydi sadece farklı uyarılardı ve hepsi internet kapalıyken oldu geri açtığımda hepsine geri girebildim şu an dada sorun yok. İlk Gmail'e verdi.

Bir şey yapmadan devam edersem sıkıntı olur mu? Çünkü ben Windows'u zararlı olduğunu bilmediğim zaman KMSpico ile aktif etmiştim. Format atmadan silebileceğim bir yol var ise lisans alıp etkinleştiricem.
Dediklerimi kontrol etmen lazım. Sonrasında tekrar yanlış alarm veya sorunlar yaşayabilirsin. İllegal yöntemlere destek vermiyoruz. Temiz olmasını istersen Format atacaksın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı