Kaspersky hala alınır mı?

Ben aksine hiç öyle bir şey yaşamadım. Büyük ihtimalle bazı ayarlarında bir sorun olmuştur. Çok nadiren bazı sitelerde uyarıyor. Ama o da gerçekten kritik şekilde raporlanmış bir siteyse.

ben nortonla kaspersky arasında kaldım sizce hangisi dahaa iyi

Antivirüs programlari gerçekten işe yariyor mu? Bana yillardir defender yetiyor ve bir problem yasadigimi hatirlamiyorum. Bilincli kullaniyorum ama ben ve defender farkina varmadan arka planda bir şeyler oluyorsa ben de lisans alip bir sure denemek istiyorum önerdiğiniz bir antivirus programini

Kaspersky özellik çeşitliliği açısından en iyilerden. Ancak dosya antivirüs olarak en iyi BitDefender. Eset, Kaspersky, BitDefender alınabilir. Yancı olarak Malwarebytes(servisler kapalı olacak), Eset Online Scanner, Kaspersky Virus Removal Tool, Norton Power Eraser, FSecure Scanner, Stinger, ADWCleaner eklenebilir. Çakışma veya sorun olmaz çünkü yancılarda gerçek zamanlı koruma yok. Tara ve kapat işi bitti. Malwarebytes ise servisler kapalı olur gerçek zamanlı koruma kapalı olursa sorun olmaz. Yancılara neden ihtiyaç var? Olurda Kaspersky gözden kaçırır olmuyor değil hani crypter kullanılmışsa ve tespit edilemiyorsa farklı database sahip yani farklı virüs tanımları olan yancılar bu durumda tespit edebiliyor. Kaspersky'ın bulamadığını Eset'in bulduğuna şahit oldum. Aynı durumu Recep Baltaş'da ablasının telefonunda yaşamıştı. Gerçek zamanlı koruma çok önemli ama genede yan cepte yancılar olmalı. Özellikle Malwarebytes küçük çakıl taşlarını(malware) toplamada ve taramada iyi.

Evet Defender son zamanlarda güçlendi ama hala içimden bir ses güvenme diyor.

efenim şuanda gerçek zamanlı korumada virüsleri tespit etme konusunda en iyi hangi antivirüsse onu alacağım

yapay zeka tespit etme yüzdesi olarak bunları söyledi bana norton ve kaspersky için:

• Norton: %100 virüs tespit etme oranı
  • Kaspersky: %99.99 virüs tespit etme oranı

Ben 2-3 yıldır kullanıyorum gayet memnunum. Rus menşeili olduğu için firmalar kasperskyı karalamak için ellerinden geleni ardına koymasa da memnunum ve devam edeceğim.
Benim gibi bu alanda bilginiz yoksa öneririm. Ben hiç anlamam veririm paramı kapsikiye , emanet ederm kendimi. Zaten ıvır zıvır da indirmem de nolur nolmaz

Antivirüs dediğin biraz paranoyak birazda psikopat olmalı. Virüse mız mızlık yapmamalı direk yumrukla dalmalı ve aşırı şüpheci olmalı. Virüs daha yaklaşırken bazukayı ateşlemeli. At yakalarsa ne yapalım diye sormamalı at yakaladıysan at gitsin işte bana ne soruyorsun değil mi? Delikanlı antivirüs bana sormayacak vurup indirecek sadece bildirecek.

Naptın kral bizi mazilere daldırdın be, kapsikiyi kurdum moruk ulan dedim noluyor ruslar mı saldırıyor ışık mışık çıktı.
Delikanlı adam antivirüs kullanmaz zaten doğru diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…