Kaspersky hala alınır mı?

şuan kaspersky kullanıyorum fakat nortonuda denemeyi düşünüyorum 3 yıl önce kullandım en son memnun kalmadım sizce denemeye değer mi norton
Ben hiç kullanmadım son zamanlardaki halinide bilmiyorum. En son duyduğumda iyi değil şeklinde duyumlar aldım. Ancak bu sadece kanaat. Ben olsam kullanmazdım.

Ben antivirüsün kendimiz olduğunu düşünenlerdenim, nereden ne indirdiğinizi biliyorsanız asılsız kaynaklardan bilgisayarınıza herhangi bir şey yüklemiyorsanız gereksiz para gibi geliyor.
Eğer bankada yüklü miktarda paranız yoksa veya tanınmış birisi falan değilseniz doğru bence de.

Şimdi size bir test gösterip nortona karşı olan bu yüzde 100 koruma düşüncenizi kıracağım ayrıca Bitdefender'in ne kadar güzel olduğunu ispatlayacağım. Kaspersky'da iyidir ama bence Bitdefender daha iyi. Aşağıdaki linkten izleyin.
Norton 360 vs Bitdefender IS vs mystery guest with latest malware samples!
Norton ve Pandalı sistemler kalıcı hasar aldılar ve sonsuz mavi ekrana düştüler. Ancak Bitdefender böyle bir başarısızlık göstermedi. Ayrıca Norton aşırı yüksek false positive veriyor. Bitdefender ciddi manada düşük. Yani hiçbir antivirüs tam koruma sağlamaz. Ancak bizim bakmamız gereken genel performansı iyi mi ve ne kadar yanlış alarm veriyor. Bunlar önemli. Birde ne kadar ağır olduğu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı