Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 12 Kasım 2020 #21 ÇAĞATAY TORUN dedi: Bakın adı ne olursa olsun değişen ne? Tespit var mı tespit? O zaman mümkünse agresif olsun lütfen. Genişletmek için tıkla... Çok iyi bir PUP engelleyen virüs programı istiyorsan ESET kur.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Bakın adı ne olursa olsun değişen ne? Tespit var mı tespit? O zaman mümkünse agresif olsun lütfen. Genişletmek için tıkla... Çok iyi bir PUP engelleyen virüs programı istiyorsan ESET kur.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.132 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #22 Teşekkürler denerim ama Malwarebytes'de işe yarıyor işte.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 12 Kasım 2020 #23 ÇAĞATAY TORUN dedi: Teşekkürler denerim ama Malwarebytes'de işe yarıyor işte. Genişletmek için tıkla... PUP'un anlamı istenmeyen yazılım demek yani istenmeyen yazılımları engellemesi çok da önemli değil bence.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Teşekkürler denerim ama Malwarebytes'de işe yarıyor işte. Genişletmek için tıkla... PUP'un anlamı istenmeyen yazılım demek yani istenmeyen yazılımları engellemesi çok da önemli değil bence.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.132 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #24 İstenmeyen yazılım için genel olarak zararlı tabirini söylemiştim lakin bilmeyen kişi olduk neyse sorun yok konu başkaydı.
İstenmeyen yazılım için genel olarak zararlı tabirini söylemiştim lakin bilmeyen kişi olduk neyse sorun yok konu başkaydı.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 12 Kasım 2020 #25 ÇAĞATAY TORUN dedi: Bakın adı ne olursa olsun değişen ne? Tespit var mı tespit? Genişletmek için tıkla... Kötü amaçlı davranış belirtisi göstermeyen 'istenmeyen yazılımlara' karşı diğer vendörler kadar agresif değil işte, tam olarak hangi noktasını anlamadın?
ÇAĞATAY TORUN dedi: Bakın adı ne olursa olsun değişen ne? Tespit var mı tespit? Genişletmek için tıkla... Kötü amaçlı davranış belirtisi göstermeyen 'istenmeyen yazılımlara' karşı diğer vendörler kadar agresif değil işte, tam olarak hangi noktasını anlamadın?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.132 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #26 Ben anladım tam da dediğinizi, sorun yok teşekkürler.