F Fatih Sultan Mehmet9 Picopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #1 Öncelikle PC'me Kaspersky antivirüs programını indirdim fakat indirdikten sonra Windows. Bulmuyor sizce silmeli miyim?
Öncelikle PC'me Kaspersky antivirüs programını indirdim fakat indirdikten sonra Windows. Bulmuyor sizce silmeli miyim?
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 22 Kasım 2021 #2 Kaspersky özelliği diye biliyorum.. Kaspersky tarama yapabiliyormu? Artı 0 Eksi
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #3 Kaspersky tarama yapabiliyorsa Windows'un yapmaması normâl. Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #4 Fatih Sultan Mehmet9 dedi: Öncelikle PC'me Kaspersky antivirüs programını indirdim fakat indirdikten sonra Windows. Eki Görüntüle 1223419 Bulmuyor sizce silmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Windows tüm her şeyini Kaspersky'e bırakıyor o yüzden, başka antivirüs programlarında da aynısını yapar Artı 0 Eksi
Fatih Sultan Mehmet9 dedi: Öncelikle PC'me Kaspersky antivirüs programını indirdim fakat indirdikten sonra Windows. Eki Görüntüle 1223419 Bulmuyor sizce silmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Windows tüm her şeyini Kaspersky'e bırakıyor o yüzden, başka antivirüs programlarında da aynısını yapar
KS KS F Fatih Sultan Mehmet9 Picopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #5 Arkadaşlar ben ondan bahsetmiyorum alt sağ köşede bir ünlem var basınca da Kaspersky falan diyor yani Kaspersky'e güvenmiyor Windows sizce sileyim mi? Artı 0 Eksi
Arkadaşlar ben ondan bahsetmiyorum alt sağ köşede bir ünlem var basınca da Kaspersky falan diyor yani Kaspersky'e güvenmiyor Windows sizce sileyim mi?
egoistpizza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.206 Makaleler 3 Çözümler 15 22 Kasım 2021 #6 Sisteminizde birden fazla anti-virüs programı kullanmanız birbirleriyle çakışmalarına yol açmış. McAfee'i veya Kaspersky'ı silmenizi tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Sisteminizde birden fazla anti-virüs programı kullanmanız birbirleriyle çakışmalarına yol açmış. McAfee'i veya Kaspersky'ı silmenizi tavsiye ederim.