Kaspersky indirme reddedildi bildirimi

Aynı sorun bende de var hatta konu da oluşturdum ama yazan çıkmadı daha. Nasıl oluyor da hiçbir siteye tıklamadan virüs yiyebiliyorum hatta 3 kişi aynı anda yiyoruz. Biz üçümüzün ortak kullandığı bir programdan mı kaynaklanıyor acaba?

Aynı sorun bende de var hatta konu da oluşturdum ama yazan çıkmadı daha. Nasıl oluyor da hiçbir siteye tıklamadan virüs yiyebiliyorum hatta 3 kişi aynı anda yiyoruz. Biz üçümüzün ortak kullandığı bir programdan mı kaynaklanıyor acaba?
Hoşgeldin. Bilmiyorum ama ortak olarak ne kullanıyor olabiliriz?

Merhaba ben Kaspersky Security Cloud kullanıyorum dakikada bir indirme reddedildi diyerek bildirim gönderiyor bildirimi açtığım zaman https://gatpsstat.com/ext nesne yolu olarak gözüküyor kötü amaçlı nesne HEUR:Trojan.Multi.Preqw.gen olarak gözüküyor acaba bilgisayarım kendi kendine internetten virüs mü indirmeye çalışıyor bunu nasıl çözerim teşekkürler.

Sezgizel olarak algılamış konumu kontrol edin yanlış algılama olabilir.

Konumu kontrol ettim bir şey yok. Sonra Opera'yı sildim öyle bir konum yok yani artık. Bu sefer Chrome'un bulunduğu dizinden aynı sorunu vermeye başladı. Hangi browserı açarsam onun dizinini gösteriyor.

Günün sorunu bu galiba. Bende de aynı uyarıyı veriyor Kaspersky.
Edit: Gatpsstat uyarısı gitti fakat bu sefer savefrom eklentisi için uyarı vermeye başladı. Eklentiyi kapatınca o uyarı da gitti.

1608810275458.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı