Ben de bu sorunla karşılaştım az önce, Google Chrome eklentilerinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Kullandığım bütün eklentileri kaldırdım ve şuanlık aynı bildirim ile karşılaşmıyorum. Kontrol edin isterseniz. Daha önceden kurulu olan eklentiler : SaveFrom, Chamelon, Gif.it, Yemeksepeti Bekçisi? ve Zen VPN. Aynı hatayı alanlardan bu eklentilerden kullandıkları var mı ?
Ben de bu sorunla karşılaştım az önce, Google Chrome eklentilerinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Kullandığım bütün eklentileri kaldırdım ve şuanlık aynı bildirim ile karşılaşmıyorum. Kontrol edin isterseniz. Daha önceden kurulu olan eklentiler : SaveFrom, Chamelon, Gif.it, Yemeksepeti Bekçisi? ve Zen VPN. Aynı hatayı alanlardan bu eklentilerden kullandıkları var mı ?
Ben de SaveFrom'dan şüpheleniyordum yüksek ihtimalle o yapıyordu demek ki. Güvenmemek lazım aslında böyle eklentilere yıllardır işimi gördüler ama gün geldi trojanı yapıştırdılar demek ki
Görev yöneticisine baktım böyle şüphelendiklerimi kaspersk ile tarattım virüs çıkmadı malware bytes indirdim onunla pc yi tarattım o da virüs bulmadı ne yapmam lazım?
Сегодня мы приняли решение отключить расширения SaveFrom.net, Frigate Light, Frigate CDN и некоторые другие, установленные у пользователей Яндекс.Браузера. Совок...