edge://settings/profiles/sync
Chrome üzerinde hesap ile eşitlenen uzantılar buga giriyordu. Belki Edge içinde aynı yöntem çalışır.
Bu işlemi yapmadan önce paroların, temel bilgiler(e-posta, kullanıcı adı vb.) Buluttan sıfırlanacak. Yani tarayıcında bu bilgiler yoksa ya da bilmiyorsan sorun yaşayabilirsin. Ben şahsen tarayıcıda parola ya da bu tarz bilgileri kaydetmeyi sevmiyorum. Parola vb. için Bitwarden kullanıyorum.
![]()
Açık ara en iyi şifre yöneticisi: Bitwarden
Selamlar, bugün farklı bir içerik yaparak size bitwarden şifre yöneticisini tanıtacağım. Hadi başlayalım. Bitwarden'i diğer şifre yöneticilerinden açık ara üstün yapan özelliklere bakalım, sonra detaylıca inceleyeceğiz. Ücretsiz sürümünde...www.technopat.net
İlk olarak tarayıcı hesap eşitlemesini kapat.
edge://settings/profiles/sync
Sonra aynı yerden eşitlemeyi sıfırla.
Daha sonra uzantıyı kaldır ve eşitlemeyi yeniden aç.
Eki Görüntüle 1338111
Ayrıca belirteyim Kaspersky güvenliği için uzantıya ihtiyacı yok. Uzantı reklam ve izleyici engellemek için var. uBlock Origin'ya da AdGuard'a göre bu konularda yetersiz. Antivirüs ayarlarından reklam ve izleyici engelleme ayarını da kapatmanızı öneririm.
Eki Görüntüle 1338116
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.