Sanırım bilgisayarıma Bitcoin miner bulaştı. Belirtileri yok ama geçenlerde riskli bir indirme yapmıştım. Sizce KIS (Kaspersky Internet Security) Bitcoin miner silebilir mi?
Not: Malwarebytes ile tam tarama yaptım, sorun çıkmadı.
Sanırım bilgisayarıma Bitcoin miner bulaştı. Belirtileri yok ama geçenlerde riskli bir indirme yapmıştım. Sizce kıs (Kaspersky ınternet Security) Bitcoin miner silebilir mi?
Not: Malwarebytes ile tam tarama yaptım, sorun çıkmadı.
Kurduğunuz yazılımlara dikkat edin. Kaspersky yasal olarak görülen ancak kötü amaçlar için kullanılan yazılımları silmez veya engellemez. Çünkü kendi isteğinizle kurmuş olabilirsiniz. Açık olduğu sürece sizi kötü amaçlı yazılımlardan koruyacaktır.
Bazen Kaspersky Internet Security sarı çerçeveli bir pencere açar ve kullanıcıyı bilgisayarında "virüs olmayan yazılım" tespit edildiği konusunda bilgilendirir. Tabii ki her meraklı kullanıcı virüs olmayan bir yazılım hakkında antivirüs uygulamasının kendisini neden bilgilendirdiğini merak eder.
Bir blogda bir seçeneğin açılması gerektiğini duymuştum. Ayarlarda diğer yazılımları tespit et ayarını açıp tam tarama yaptım bir şey bulmadı. Ayrıca Malwarebytes'in bulması gerekmiyor mu Miner'ı?
Bir blogda bir seçeneğin açılması gerektiğini duymuştum. Ayarlarda diğer yazılımları tespit et ayarını açıp tam tarama yaptım bir şey bulmadı. Ayrıca Malwarebytes'in bulması gerekmiyor mu Miner'ı?
Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.