Kaspersky Internet Security vs Kaspersky Total Security

403646

Hectopat
Makaleler
2
-Aralarında herhangi bir koruma farkı var mı?
-Total Security'deki ekstra özellikler neler ve ekstra para vermeye değer mi?

Total Security antivirüs ün tüm özelliklerini barındırıyor. Etkinleştirme kodunu aşağıdaki konuda bulabilirsin.

-Aralarında herhangi bir koruma farkı var mı?
-Total Security'deki ekstra özellikler neler ve ekstra para vermeye değer mi?

Total daha kapsamlı hocam kaç para vereceksin
+ Kaspersky çok iyi ama ben 3 yıldır trend Micro maximum Security kullanıyorum internetten bir yıllık Key 12 TL almıştım bir yıl sonra iki yıllık adlım 24 TL'ye Key'ler internette çok ucuz kendi sitesinde 430 TL bir fiyatı var ayrıca 3 cihaza aktif edebiliyorsun telefonda dahil ben telefon, bilgisayarım ve ablamın bilgisayarında kullanıyorum.

Total daha kapsamlı hocam kaç para vereceksin
+ Kaspersky çok iyi ama ben 3 yıldır trend Micro maximum Security kullanıyorum internetten bir yıllık Key 12 TL almıştım bir yıl sonra iki yıllık adlım 24 TL'ye Key'ler internette çok ucuz kendi sitesinde 430 TL bir fiyatı var ayrıca 3 cihaza aktif edebiliyorsun telefonda dahil ben telefon, bilgisayarım ve ablamın bilgisayarında kullanıyorum.
Hocam SağlamLisans üzerinden 75 liraya almayı düşünüyorum şu anlık.

Sponsorlu siteleri atmak yerine sponsorsuz iş yapan siteleri atmanız daha iyi olur. Ayrıca burada hangi Kaspersky iyidir diyoruz siz antivirüs testi atıyorsunuz.

Av test ya da av comparatives siteleri de atmasını bilirdim ama arkadaş bu konularda fazla bilgili değil ayrıca attım sitede güzelce artı eksi yönlerini söylüyor sponsorlu site olması illa gidip Norton almasını gerektirmiyor basit ara yüzü olduğu için attım önerdiği ilk 10 antivirüs zaten bilindik programlar hangi siteye bakarsanız bakın aşarı yukarı ilk 10 da bu antivirüs programları var. Her yıl antivirüs programı değiştirmiş biri olarak tecrübem ev kullanıcısı için bilindik marka ve bütçesi uygun olanını kullanmak en mantıklısı 12 TL bir fiyatla trend Micro satıldığı için 3 yıldır kullanıyorum memnunum hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı