Kaspersky IS Trojanları Temizlemiş midir?

O zaman Kaspersky ile devam. Yani "Bilgisayarınız koruma altında." derse sorun yok?
Evet, sorun yok. Kaspersky, iyi bir antivirüs. Algılaması iyi bir şey.
Bunun yanı sıra Kaspersky ile nasıl ve ne zaman aralıklarıyla tarama yapmam konusunda bir fikriniz var mı? Paronayak gibi her kafama estiğimde yapmaya başladım da, bu da saatte 2 veya 3 oluyor :D
Haftada bir tarama yapsanız yeterli.

Bir yere gittim, geldim. Bilgisayarımda aşırı donma olmaya başladı. Bu yüzden Malware yazılımını sildim ama devam ediyor. GTA 5 bile çalışmayı durdurdu. Hiç olmayan şey. Malware yazılımının etkisinden dolayı mı acaba ?

Mbam ile bulduklarınız sezgisel tanımdı ancak kalemlik'in dediği gibi yarım ekran ile yarım bilgi veriyoruz :) Dosya yollarını ve tanımları net gösterseydiniz net birşeyler konuşurduk.
Onu da yapamıyorsanız log dosyasını paylaşabilirdiniz.
Neyse oyun açılmıyor demişsiniz büyük ihtimal yasal olmayan yoldan kurulmuştu bu yüzden bulunan içerikler arasındaydı ve siz bunları karantinaya aldınız ve karantina dan da sildiniz. Karantina'dan silmenize gerek yoktu ama neyse. Oyun açılmama sebebi bu büyük ihtimal. Kaspersky yeterli mi sorusuna gelecek olursak deneyimsiz olduğunuzu belirtmeniz iyi oldu yoksa bilen biri bunu sorması saçma olurdu.
Evet yeterlidir tek başına güncelliğini yitirmediği sürece güvendesiniz. Siz tarama yapmanıza gerek yok ayarları ile oynamadıysanız zaten kendi zamanlaması ile otomatik tarayacaktır. Açık olması yeterli Kaspersky'ın.
MBAM'ı kaldırabilirsiniz.

Mbam ile bulduklarınız sezgisel tanımdı ancak kalemlik'in dediği gibi yarım ekran ile yarım bilgi veriyoruz :) Dosya yollarını ve tanımları net gösterseydiniz net birşeyler konuşurduk.
Onu da yapamıyorsanız log dosyasını paylaşabilirdiniz.
Neyse oyun açılmıyor demişsiniz büyük ihtimal yasal olmayan yoldan kurulmuştu bu yüzden bulunan içerikler arasındaydı ve siz bunları karantinaya aldınız ve karantina dan da sildiniz. Karantina'dan silmenize gerek yoktu ama neyse. Oyun açılmama sebebi bu büyük ihtimal. Kaspersky yeterli mi sorusuna gelecek olursak deneyimsiz olduğunuzu belirtmeniz iyi oldu yoksa bilen biri bunu sorması saçma olurdu.
Evet yeterlidir tek başına güncelliğini yitirmediği sürece güvendesiniz. Siz tarama yapmanıza gerek yok ayarları ile oynamadıysanız zaten kendi zamanlaması ile otomatik tarayacaktır. Açık olması yeterli Kaspersky'ın.
MBAM'ı kaldırabilirsiniz.
Evet, antivirüs ve virüsler hakkında deneyimsiz olduğum için buradayım zaten. Amacım "doğru kullanım ile Kaspersky beni virüslerden korur mu ? " sorusu idi. "Kalemlik" Bey karantinadan silebilirsin deyince sildim ben de. Sorularımın hepsine tek tek cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sanırım Kaspersky ile devam edeceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı