YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #21 Zurnadürüm dedi: Hayır. Sistem kısıtlamam da yok. Yarasın RAM'ler koçuma Genişletmek için tıkla... Kaç GB var ki?
Zurnadürüm dedi: Hayır. Sistem kısıtlamam da yok. Yarasın RAM'ler koçuma Genişletmek için tıkla... Kaç GB var ki?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #22 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Kaç GB var ki? Genişletmek için tıkla... 8 GB. Arkada oyun açıkken de FPS dropları olmuyor. Daha etkisini görmedim. Oyunda iken oyuna özel mod açık oluyor belirteyim.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Kaç GB var ki? Genişletmek için tıkla... 8 GB. Arkada oyun açıkken de FPS dropları olmuyor. Daha etkisini görmedim. Oyunda iken oyuna özel mod açık oluyor belirteyim.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #23 Zurnadürüm dedi: 8 GB. Arkada oyun açıkken de FPS dropları olmuyor. Daha etkisini görmedim. Oyunda iken oyuna özel mod açık oluyor belirteyim. Genişletmek için tıkla... Yani çok zorlamaz diyorsunuz. Benim sistemi kesin zorlar da.
Zurnadürüm dedi: 8 GB. Arkada oyun açıkken de FPS dropları olmuyor. Daha etkisini görmedim. Oyunda iken oyuna özel mod açık oluyor belirteyim. Genişletmek için tıkla... Yani çok zorlamaz diyorsunuz. Benim sistemi kesin zorlar da.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #24 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Yani çok zorlamaz diyorsunuz. Benim sistemi kesin zorlar da. Eki Görüntüle 928541 Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum artık. Kaspersky sorun çıkarmıyorsa, Kaspersky'da kalın.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Yani çok zorlamaz diyorsunuz. Benim sistemi kesin zorlar da. Eki Görüntüle 928541 Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum artık. Kaspersky sorun çıkarmıyorsa, Kaspersky'da kalın.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #25 Zurnadürüm dedi: Bilemiyorum artık. Kaspersky sorun çıkarmıyorsa, Kaspersky'da kalın. Genişletmek için tıkla... ESET nasıl sizce ?
Zurnadürüm dedi: Bilemiyorum artık. Kaspersky sorun çıkarmıyorsa, Kaspersky'da kalın. Genişletmek için tıkla... ESET nasıl sizce ?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #26 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: ESET nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Puanları iyi. Forumda bazı arkadaşlar da hafif olduğunu söylemişti. Fakat lisansı pahalı.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: ESET nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Puanları iyi. Forumda bazı arkadaşlar da hafif olduğunu söylemişti. Fakat lisansı pahalı.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 18 Mart 2021 #27 Zurnadürüm dedi: Normal. Miningci yazılım görsem ben de kudururdum. Benim için KS işlevsiz, çünkü kullanmıyorum. Kullanma fikrim de yok. Ücretsiz olursa, belki. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz versiyonu var desem
Zurnadürüm dedi: Normal. Miningci yazılım görsem ben de kudururdum. Benim için KS işlevsiz, çünkü kullanmıyorum. Kullanma fikrim de yok. Ücretsiz olursa, belki. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz versiyonu var desem
Dark Lord Vader Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.240 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #28 Teb müşterisi iseniz ESET bedava.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #29 222744 dedi: Ücretsiz versiyonu var desem Genişletmek için tıkla... Ben de biliyorum desem.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #30 222744 dedi: Ücretsiz versiyonu var desem Genişletmek için tıkla... Ben Bitdefender TS kullanıyorum. Ondaki özellikleri koyup niye kısıtlı içerik kullanayım? Genişletmek için tıkla... Ücretli Bitdefender varmış arkadaşta.
222744 dedi: Ücretsiz versiyonu var desem Genişletmek için tıkla... Ben Bitdefender TS kullanıyorum. Ondaki özellikleri koyup niye kısıtlı içerik kullanayım? Genişletmek için tıkla... Ücretli Bitdefender varmış arkadaşta.