- Makaleler
- 5
Ücretli Bitdefender varsa boşverÜcretli Bitdefender varmış arkadaşta.
Ben mesajı eksik okumuşum.
Ücretli Bitdefender varsa boşverÜcretli Bitdefender varmış arkadaşta.
O zaman doğduktan sonra hiç aşı olmayalım, nasılsa nerelerde gezdiğimizi, neler yaptığımızın farkındayız değil mi? Hatta yeni virüsümüz COVID'in aşısını da aşı sıramız geldiğinde olmayalım.Kaspersky aslında kaliteli bir antivirüs programıdır. Ancak ben çok fazla gerekli bulmuyorum. Doğru yerlerde dolaştığınız sürece antivirüs programlarına bence çok gerek yoktur. İyi forumlar.
Sadece gülüyorum ve üstteki cevabı size de sunuyorum.Antivirüsler zaten doğru yerde dolaşmayanlar için gerekli programlar.
ESET'in ücretsiz ''deneme'' sürümü var 30 günlük. Yani free versiyonu yok, en azından legal olarak. Tabii AV'yi de illegal kullanmazsınız herhalde.Ücretsiz versiyonu var desem![]()
Siz Kaspersky demiyor muydunuz?O zaman doğduktan sonra hiç aşı olmayalım, nasılsa nerelerde gezdiğimizi, neler yaptığımızın farkındayız değil mi? Hatta yeni virüsümüz COVID aşısını da aşı sıramız geldiğinde olmayalım.
Olay bu değil, biz antivirüsleri sürekli virüs yediğimiz için değil, bu olasılığı minimuma düşürmek için kullanıyoruz.
Sadece gülüyorum ve üstteki cevabı size de sunuyorum.
ESET'in ücretsiz ''deneme'' sürümü var 30 günlük. Yani free versiyonu yok, en azından legal olarak. Tabii AV'yi de illegal kullanmazsınız herhalde.![]()
Kaspersky kullanıyorum ama başka önerdiğim AV'ler de var. Fanboy değilim yani.Siz Kaspersky demiyor muydunuz?
Sanırım yanlış anlaşılmalar kuyruğu oldu![]()
Hocam çok karıştı ben Kaspersky övmedim ki antivirüs bile kullanmıyorumKaspersky kullanıyorum ama başka önerdiğim AV'ler de var. Fanboy değilim yani.
Övdünüz demedim, sorunuza cevap verdim hepsi bu.Siz Kaspersky demiyor muydunuz?
Hocam boşverin hatlar karıştıÖvdünüz demedim, sorunuza cevap verdim hepsi bu.
O sizin dediğiniz mesaj Kaspersky için atıldı ESET için değil.ESET'in ücretsiz ''deneme'' sürümü var 30 günlük. Yani free versiyonu yok, en azından legal olarak. Tabii AV'yi de illegal kullanmazsınız herhalde.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.