"Virus Kaspersky'a gore solucan virusu olmasa bile davranislari oyle, Antiviruslerin tanimlarina gore hareket edersek bir cok virus aslinda bambaska virus olur, Hadi diyelim ki gercekten sizin dediginiz gibi olsun, O halde kullanici izin vermeden System32'de cogalamamasi lazim Kaspersky'in bunu en azindan kullanici bir karar alana kadar durdurmasi lazim sonra karara gore islem yapmasi lazim. Herhangi bir secenek sunulmadi bana test sirasinda. Ayriyetten bunun da ayari olmasi lazimdi yani bu tarz virusleri direkt sil diye bir secenek olmasi lazim. Ama Kaspersky bir karar alana kadar bile durdurmuyorsa sorun var, Ayriyetten Kaspersky'i
@Turkıye anlasması hocamiz bypass etmis sadece bir tarih ayariyla."
"Siz guvenmemezlik yapiyorsunuz demedim siz diyorsunuz ki Norton kendine guvenmedigi icin ATP testine katilmiyor dediniz, Ben de dedim ki Norton gibi bir firma kendine nasil guvenmeyebilir testlerde iyi bir oran almasina ragmen, bunu bir sorun kendinize dedim. Ayrica sadece virus tespit oranina gore tercih etmiyoruz derken oyle bir ima ediyorsunuz ki sanki Norton asiri bir false positive oranina sahipmis gibi. Soz konusu antivirus Comodo olsa anlarim bir nebze ama gercekten neden boyle dusunuyorsunuz anlamadim."