Çözüldü Kaspersky kaldırılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jeveuk

Hectopat
Katılım
14 Şubat 2021
Mesajlar
372
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar Kaspersky'i kaldırmayı denendim nitekim yaptım lakin kaldırdıktan sonra etkin olması için yeniden başlat yerine manuel seçeneğine bastım her neyse. Şimdi baktığımda hala cihazı Kaspersky koruyor olarak gözüküyor. Ne yapmalıyım? Direk Windows'un kendi güvenliğine geçmek istiyorum. Resimde uygulamayı aç kısmı gösteremedim ama tıkladığımda hiçbir şey olmuyor? Ne yapmamı önerirsiniz?

Ekran görüntüsü 2021-10-06 200057.png

Söylemeyi de unuttum, ben Kaspersky için geçici e-postalar ile 30 günlük deneme süresiyle giriş yapmıştım. Bitmesine 5 gün vardı direkt çıkmadan kaldırmıştım.
 
Artı -1 Eksi
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı