6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 8 Ağustos 2024 #11 Poşet elo dedi: Çok takarım bu konulara stresten duş aldım. XARc bilmem ne falan yüklemek istemiyorum emin misin com kms free Kasperksy olduğuna? Genişletmek için tıkla... Kanka eminim böyle şeylere takacaksan telefonu kullanmamanı öneririm Kaspersky işte. Antivirus programı.
Poşet elo dedi: Çok takarım bu konulara stresten duş aldım. XARc bilmem ne falan yüklemek istemiyorum emin misin com kms free Kasperksy olduğuna? Genişletmek için tıkla... Kanka eminim böyle şeylere takacaksan telefonu kullanmamanı öneririm Kaspersky işte. Antivirus programı.
P Poşet elo Attopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 72 8 Ağustos 2024 #12 613366 dedi: Kanka eminim böyle şeylere takacaksan telefonu kullanmamanı öneririm Kaspersky işte. Genişletmek için tıkla... E ben google Play Store den indirdim.Uygulamanın adı VPN Security By Kasperksy yazıyordu. Mobile security nerden çıktı?
613366 dedi: Kanka eminim böyle şeylere takacaksan telefonu kullanmamanı öneririm Kaspersky işte. Genişletmek için tıkla... E ben google Play Store den indirdim.Uygulamanın adı VPN Security By Kasperksy yazıyordu. Mobile security nerden çıktı?
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 8 Ağustos 2024 #13 Poşet elo dedi: E ben google Play Store den indirdim.Uygulamanın adı VPN Security By Kasperksy yazıyordu. Mobile security nerden çıktı? Genişletmek için tıkla... Antivirüs VPN'de içeriyor. Güvenli bir antivirus zaten.
Poşet elo dedi: E ben google Play Store den indirdim.Uygulamanın adı VPN Security By Kasperksy yazıyordu. Mobile security nerden çıktı? Genişletmek için tıkla... Antivirüs VPN'de içeriyor. Güvenli bir antivirus zaten.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.047 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #14 Poşet elo dedi: E ben google Play Store den indirdim.Uygulamanın adı VPN Security By Kasperksy yazıyordu. Mobile security nerden çıktı? Genişletmek için tıkla... Güvenmiyorsan formatla kardeşim. Bir sorun yok bunda. Git virüs taraması yap. Kaspersky indirmişsin içinde VPN de var. Sorun yok yani.
Poşet elo dedi: E ben google Play Store den indirdim.Uygulamanın adı VPN Security By Kasperksy yazıyordu. Mobile security nerden çıktı? Genişletmek için tıkla... Güvenmiyorsan formatla kardeşim. Bir sorun yok bunda. Git virüs taraması yap. Kaspersky indirmişsin içinde VPN de var. Sorun yok yani.
P Poşet elo Attopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 72 8 Ağustos 2024 #15 Atakan K dedi: Güvenmiyorsan formatla kardeşim. Bir sorun yok bunda. Git virüs taraması yap. Kaspersky indirmişsin içinde VPN de var. Sorun yok yani. Genişletmek için tıkla... İçinde VPN olmasını sorun etmedim ben. Atakan K dedi: Güvenmiyorsan formatla kardeşim. Bir sorun yok bunda. Git virüs taraması yap. Kaspersky indirmişsin içinde VPN de var. Sorun yok yani. Genişletmek için tıkla... Arkadaş dedi ya kaspersky Mobile Security ama play store da bu adda değildi diyorum.
Atakan K dedi: Güvenmiyorsan formatla kardeşim. Bir sorun yok bunda. Git virüs taraması yap. Kaspersky indirmişsin içinde VPN de var. Sorun yok yani. Genişletmek için tıkla... İçinde VPN olmasını sorun etmedim ben. Atakan K dedi: Güvenmiyorsan formatla kardeşim. Bir sorun yok bunda. Git virüs taraması yap. Kaspersky indirmişsin içinde VPN de var. Sorun yok yani. Genişletmek için tıkla... Arkadaş dedi ya kaspersky Mobile Security ama play store da bu adda değildi diyorum.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.047 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #16 Poşet elo dedi: İçinde VPN olmasını sorun etmedim ben. Genişletmek için tıkla... İçinde hem VPN hem antivirüs var. Bu bildirim de Kaspersky Mobile Security yani antivirüsten geliyor. Hem VPN hem antivirüd indirmişsin. Poşet elo dedi: İçinde VPN olmasını sorun etmedim ben. Arkadaş dedi ya kaspke Mobile Security ama play store da bu adda değildi diyorum. Genişletmek için tıkla... Attığım görsele bak. Sonra tekrar Play Store'a tekrar bak. Dosya Ekleri Screenshot_2024-08-08-19-21-36-056_com.android.vending.jpg 75,7 KB · Görüntüleme: 22
Poşet elo dedi: İçinde VPN olmasını sorun etmedim ben. Genişletmek için tıkla... İçinde hem VPN hem antivirüs var. Bu bildirim de Kaspersky Mobile Security yani antivirüsten geliyor. Hem VPN hem antivirüd indirmişsin. Poşet elo dedi: İçinde VPN olmasını sorun etmedim ben. Arkadaş dedi ya kaspke Mobile Security ama play store da bu adda değildi diyorum. Genişletmek için tıkla... Attığım görsele bak. Sonra tekrar Play Store'a tekrar bak.
P Poşet elo Attopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 72 8 Ağustos 2024 #17 Atakan K dedi: İçinde hem VPN hem antivirüs var. Bu bildirim de Kaspersky Mobile Security yani antivirüsten geliyor. Hem VPN hem antivirüd indirmişsin. Attığım görsele bak. Sonra tekrar Play Store'a tekrar bak. Genişletmek için tıkla... Evet aynı ad gözüküyor. Poşet elo dedi: Evet aynı ad gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ama işte Mobile yazmıyor. Son düzenleme: 8 Ağustos 2024
Atakan K dedi: İçinde hem VPN hem antivirüs var. Bu bildirim de Kaspersky Mobile Security yani antivirüsten geliyor. Hem VPN hem antivirüd indirmişsin. Attığım görsele bak. Sonra tekrar Play Store'a tekrar bak. Genişletmek için tıkla... Evet aynı ad gözüküyor. Poşet elo dedi: Evet aynı ad gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ama işte Mobile yazmıyor.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 8 Ağustos 2024 #18 Poşet elo dedi: Evet aynı ad gözüküyor. Ama işte Mobile yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Gözükmemesi normal merak etmeyin Kaspersky Mobile Security data packinin ismi sıkıntı yok.
Poşet elo dedi: Evet aynı ad gözüküyor. Ama işte Mobile yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Gözükmemesi normal merak etmeyin Kaspersky Mobile Security data packinin ismi sıkıntı yok.
P Poşet elo Attopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 72 8 Ağustos 2024 #19 613366 dedi: Gözükmemesi normal merak etmeyin Kaspersky Mobile Security data packinin ismi sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Eset de de aynı mantık var mı diye baktım da bir bakarsan sevinirim. Eset Mobile Security yani ems yazıyor onda da ama g2 falan ne? Buyur. Dosya Ekleri Screenshot_20240808_202841_Settings~2.jpg 17,4 KB · Görüntüleme: 22
613366 dedi: Gözükmemesi normal merak etmeyin Kaspersky Mobile Security data packinin ismi sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Eset de de aynı mantık var mı diye baktım da bir bakarsan sevinirim. Eset Mobile Security yani ems yazıyor onda da ama g2 falan ne? Buyur.
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.706 Çözümler 7 8 Ağustos 2024 #20 Poşet elo dedi: Eset de de aynı mantık var mı diye baktım da bir bakarsan sevinirim. Eset Mobile Security yani ems yazıyor onda da ama g2 falan ne? Buyur. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey yok. Güvenli olduğunu düşünmüyorsan kullanmazsın bu kadar basit. Sorun yaratacak programlar değil bunlar. Son düzenleme: 8 Ağustos 2024
Poşet elo dedi: Eset de de aynı mantık var mı diye baktım da bir bakarsan sevinirim. Eset Mobile Security yani ems yazıyor onda da ama g2 falan ne? Buyur. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey yok. Güvenli olduğunu düşünmüyorsan kullanmazsın bu kadar basit. Sorun yaratacak programlar değil bunlar.