Kanka eminim böyle şeylere takacaksan telefonu kullanmamanı öneririm Kaspersky işte.Çok takarım bu konulara stresten duş aldım. XARc bilmem ne falan yüklemek istemiyorum emin misin com kms free Kasperksy olduğuna?
Antivirus programı.
Kanka eminim böyle şeylere takacaksan telefonu kullanmamanı öneririm Kaspersky işte.Çok takarım bu konulara stresten duş aldım. XARc bilmem ne falan yüklemek istemiyorum emin misin com kms free Kasperksy olduğuna?
E ben google Play Store den indirdim.Uygulamanın adı VPN Security By Kasperksy yazıyordu. Mobile security nerden çıktı?Kanka eminim böyle şeylere takacaksan telefonu kullanmamanı öneririm Kaspersky işte.
Antivirüs VPN'de içeriyor. Güvenli bir antivirus zaten.E ben google Play Store den indirdim.Uygulamanın adı VPN Security By Kasperksy yazıyordu. Mobile security nerden çıktı?
Güvenmiyorsan formatla kardeşim. Bir sorun yok bunda. Git virüs taraması yap. Kaspersky indirmişsin içinde VPN de var. Sorun yok yani.E ben google Play Store den indirdim.Uygulamanın adı VPN Security By Kasperksy yazıyordu. Mobile security nerden çıktı?
İçinde VPN olmasını sorun etmedim ben.Güvenmiyorsan formatla kardeşim. Bir sorun yok bunda. Git virüs taraması yap. Kaspersky indirmişsin içinde VPN de var. Sorun yok yani.
Arkadaş dedi ya kaspersky Mobile Security ama play store da bu adda değildi diyorum.Güvenmiyorsan formatla kardeşim. Bir sorun yok bunda. Git virüs taraması yap. Kaspersky indirmişsin içinde VPN de var. Sorun yok yani.
İçinde hem VPN hem antivirüs var. Bu bildirim de Kaspersky Mobile Security yani antivirüsten geliyor. Hem VPN hem antivirüd indirmişsin.İçinde VPN olmasını sorun etmedim ben.
Attığım görsele bak. Sonra tekrar Play Store'a tekrar bak.İçinde VPN olmasını sorun etmedim ben.
Arkadaş dedi ya kaspke Mobile Security ama play store da bu adda değildi diyorum.
Evet aynı ad gözüküyor.İçinde hem VPN hem antivirüs var. Bu bildirim de Kaspersky Mobile Security yani antivirüsten geliyor. Hem VPN hem antivirüd indirmişsin.
Attığım görsele bak. Sonra tekrar Play Store'a tekrar bak.
Ama işte Mobile yazmıyor.Evet aynı ad gözüküyor.
Evet aynı ad gözüküyor.
Ama işte Mobile yazmıyor.
Eset de de aynı mantık var mı diye baktım da bir bakarsan sevinirim. Eset Mobile Security yani ems yazıyor onda da ama g2 falan ne?Gözükmemesi normal merak etmeyin Kaspersky Mobile Security data packinin ismi sıkıntı yok.
Hiç bir şey yok. Güvenli olduğunu düşünmüyorsan kullanmazsın bu kadar basit. Sorun yaratacak programlar değil bunlar.Eset de de aynı mantık var mı diye baktım da bir bakarsan sevinirim. Eset Mobile Security yani ems yazıyor onda da ama g2 falan ne?
Buyur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.