Kaspersky Lisanssiz Kullanım Sorun Yaratır mı?

Makaleler
3
Yer
Erbaa
Kaspersky Total Security için 3 aylık lisansım bitmiş bulunmakta. Lisanssız kullanımda sorun yaratır mı? Windows Defender'e geri döneyim mi?

Lisans olmadan kullanamıyorsunuz diye biliyorum.

Sen vermek bana lisans ben çalışmak sana
Denetim Masası'ndan silmek ve sana sormak lisans kaydetmek, sen kaydetmemek demek sonra silmek ve yeniden kurmak, döngü yapmak bir daha

Bir programı veya işletim sistemini kimse babasının hayrına cracklemez. En iyi ihtimalle arka kapı açıp arka planda Youtube, Instagram gibi platformlarda izlenme vs. kastırıyordur. Adamların keyfine kalmış ne yapacakları. Kaspersky Security Cloud Free var. Kullanıyorum, öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Onda tarama yok galiba
Hocam ne yaptınız. Güzelim programı sakat bırakırsınız öyle olsa. Tarayıcıya da eklenti kuruyor üstelik. Secure VPN filan da kuruyor. Program Ekle/Kaldır'dan kurulan diğer bileşenleri kaldırabiliyorsunuz. Bayağı ayrıntılı ayarı var kurcalarsınız.

Hocam Kaspersky Total Security'den bahsediyorum,deneme sürümü bitince tarama yapamıyorsunuz.

Kaspersky Security Cloud'dan bahsetmiyorum.
Hocam basınca tarıyor yani nasıl yok?
Deneme sürümü bitince Total Security'de tarama olmuyor,KSC'den bahsetmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…