Kaspersky Lisanssiz Kullanım Sorun Yaratır mı?

Bir programı veya işletim sistemini kimse babasının hayrına cracklemez. En iyi ihtimalle arka kapı açıp arka planda Youtube, Instagram gibi platformlarda izlenme vs. kastırıyordur. Adamların keyfine kalmış ne yapacakları. Kaspersky Security Cloud Free var. Kullanıyorum, öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onda tarama yok galiba
Hocam ne yaptınız. Güzelim programı sakat bırakırsınız öyle olsa. Tarayıcıya da eklenti kuruyor üstelik. Secure VPN filan da kuruyor. Program Ekle/Kaldır'dan kurulan diğer bileşenleri kaldırabiliyorsunuz. Bayağı ayrıntılı ayarı var kurcalarsınız.

Bir programı veya işletim sistemini kimse babasının hayrına cracklemez. En iyi ihtimalle arka kapı açıp arka planda Youtube, Instagram gibi platformlarda izlenme vs. kastırıyordur. Adamların keyfine kalmış ne yapacakları. Kaspersky Security Cloud Free var. Kullanıyorum, öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ne yaptınız. Güzelim programı sakat bırakırsınız öyle olsa. Tarayıcıya da eklenti kuruyor üstelik. Secure VPN filan da kuruyor. Program Ekle/Kaldır'dan kurulan diğer bileşenleri kaldırabiliyorsunuz. Bayağı ayrıntılı ayarı var kurcalarsınız.

Hocam Kaspersky Total Security'den bahsediyorum,deneme sürümü bitince tarama yapamıyorsunuz.

Kaspersky Security Cloud'dan bahsetmiyorum.
Hocam basınca tarıyor yani nasıl yok?
Deneme sürümü bitince Total Security'de tarama olmuyor,KSC'den bahsetmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı