Kaspersky logolu mobilyacı

39004

Kilopat
Arkadaşlar an itibari ile ben şoktayım.
IMG_6485.JPG
IMG_6466.JPG

Yalnız dikkatli bakarsanız 1. resimdeki siyah ok, kırmızı yatay "V"nin iç köşesinin hemen dik ortasına denk gelirken; 2. resimdeki siyah ok ise, kırmızı yatay "V"nin iç köşesinin hemen dik ortasına denk geliyor...

Fena araklamışlar yani. [emoji28]

Yalnız dikkatli bakarsanız 1. resimdeki siyah ok, kırmızı yatay "V"nin iç köşesinin hemen dik ortasına denk gelirken; 2. resimdeki siyah ok ise, kırmızı yatay "V"nin iç köşesinin hemen dik ortasına denk geliyor...

4487_62_s21.PNG

Yani bu formülü bile daha kolay anlamıştım ben.

Not: Bu arada hala yazdığını anlamaya çalışıyorum. :vıy:

Eki Görüntüle 252914
Yani bu formülü bile daha kolay anlamıştım ben.

Not: Bu arada hala yazdığını anlamaya çalışıyorum. :vıy:
Matematiğe yeni bir terim kazandırmışım resmen. "Dik Orta" nedir yav? :D

Orada kastetmek istediğim şey kırmızı yazının iç kısmındaki açıdan, siyah oka bir dik indirmekti.

Yani aslında anlatmaya çalıştığım mevzu, iki "K" harfi de aynı. :uyku:

Tercümesi varsa alabilir miyim lütfen? Ciddi anlamda hala anlamaya çalışıyorum. Alkol almadan alkollü oldum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı