U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar başlıktaki işlemi yaptım ve bunlar çıktı bunların hepsini seçip ileri dersem bir sıkıntı olurmu? Sürprizbozan Bir de, sabit sürücülerden otomatik olarak çalıştırma vardı sadece onu seçip ileriye tıkladım yeniden başlattım. @24099 @Murat5038
Arkadaşlar başlıktaki işlemi yaptım ve bunlar çıktı bunların hepsini seçip ileri dersem bir sıkıntı olurmu? Sürprizbozan Bir de, sabit sürücülerden otomatik olarak çalıştırma vardı sadece onu seçip ileriye tıkladım yeniden başlattım. @24099 @Murat5038
Çözüm 2 2 24099 6 Nisan 2021 UçanİneğeVuranFil dedi: Teşekkür ederim. Peki neden burada bunlar var? Virüs falan mı var? Otomatik çalıştırma falan. Genişletmek için tıkla... Virüs değil, Windows'un bazı özellikleri. Çeşitli nedenlerden ötürü değişikliğe uğramışlar, onu olması gereken ayarlara çeviriyor.
UçanİneğeVuranFil dedi: Teşekkür ederim. Peki neden burada bunlar var? Virüs falan mı var? Otomatik çalıştırma falan. Genişletmek için tıkla... Virüs değil, Windows'un bazı özellikleri. Çeşitli nedenlerden ötürü değişikliğe uğramışlar, onu olması gereken ayarlara çeviriyor.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 6 Nisan 2021 #2 Bence hepsini seçip ileri deyin. Artı 0 Eksi
KS KS U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #3 Er73748 dedi: Bence hepsini seçip ileri deyin. Genişletmek için tıkla... Bir şey olur mu? Artı 0 Eksi
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 6 Nisan 2021 #4 Seçili olanları onar. Diğerlerine gerek yok. Herhangi bir zararı olmaz, aksine olması gereken haline getiriyor. Artı 0 Eksi
Seçili olanları onar. Diğerlerine gerek yok. Herhangi bir zararı olmaz, aksine olması gereken haline getiriyor.
KS KS U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #5 24099 dedi: Seçili olanları onar. Diğerlerine gerek yok. Herhangi bir zararı olmaz, aksine olması gereken haline getiriyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki neden burada bunlar var? Virüs falan mı var? Otomatik çalıştırma falan. Artı 0 Eksi
24099 dedi: Seçili olanları onar. Diğerlerine gerek yok. Herhangi bir zararı olmaz, aksine olması gereken haline getiriyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki neden burada bunlar var? Virüs falan mı var? Otomatik çalıştırma falan.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 6 Nisan 2021 #6 UçanİneğeVuranFil dedi: Teşekkür ederim. Peki neden burada bunlar var? Virüs falan mı var? Otomatik çalıştırma falan. Genişletmek için tıkla... Virüs değil, Windows'un bazı özellikleri. Çeşitli nedenlerden ötürü değişikliğe uğramışlar, onu olması gereken ayarlara çeviriyor. Artı 0 Eksi Çözüm
UçanİneğeVuranFil dedi: Teşekkür ederim. Peki neden burada bunlar var? Virüs falan mı var? Otomatik çalıştırma falan. Genişletmek için tıkla... Virüs değil, Windows'un bazı özellikleri. Çeşitli nedenlerden ötürü değişikliğe uğramışlar, onu olması gereken ayarlara çeviriyor.
KS KS U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #7 24099 dedi: Virüs değil, Windows'un bazı özellikleri. Çeşitli nedenlerden ötürü değişikliğe uğramışlar, onu olması gereken ayarlara çeviriyor. Genişletmek için tıkla... Pekala. Çok teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
24099 dedi: Virüs değil, Windows'un bazı özellikleri. Çeşitli nedenlerden ötürü değişikliğe uğramışlar, onu olması gereken ayarlara çeviriyor. Genişletmek için tıkla... Pekala. Çok teşekkür ederim hocam.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 6 Nisan 2021 #8 24099 dedi: Virüs değil, Windows'un bazı özellikleri. Çeşitli nedenlerden ötürü değişikliğe uğramışlar, onu olması gereken ayarlara çeviriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benden hızlı davranmışsınız dedikleriniz doğru virüs değil Windows'un bazı özellikleri. Artı 0 Eksi
24099 dedi: Virüs değil, Windows'un bazı özellikleri. Çeşitli nedenlerden ötürü değişikliğe uğramışlar, onu olması gereken ayarlara çeviriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benden hızlı davranmışsınız dedikleriniz doğru virüs değil Windows'un bazı özellikleri.