Kaspersky ne kadar güvenilir?

TahaBrk

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle şunu belirteyim; daha önce hiçbir cihazıma anti-virüs programı indirmedim. Ancak son zamanlarda yaşanan uygulama erişim sorunları ve daha önceden kullandığım fakat şu anda kullanımı engellenmiş uygulamaları haliyle kullanamadığım için Kaspersky Premium planını özellikle VPN hizmeti olduğu için satın almayı düşündüm. Sıklıkla bilgisayarım için kullanacaktım.

İnternette ve Technopat Sosyal'de Kaspersky kullanıcılarının yoğun olduğunu gördüm ve neden bu programı önerdikleri hakkında birazda olsa bilgi edindim, ben de Kaspersky'i kullanmayı düşündüm. Alternatif programlardan da bahsedenler vardı örneğin BitDefender gibi fakat BitDefender'in sunduğu özellikler karşısında Kaspersky'i daha kapsamlı buldum.

Kaspersky'nin Premium planı için 30 günlük deneme aboneliğini aktifleştirecektim ve bu sırada bilgilerimi, kart bilgilerimi girecekken Nexway diye aracı bir şirketle anlaşmış olduklarını fark ettim. İnternette Nexway'in ne olduğu hakkında soruşturacakken sikayetvar.com adresindeki Kaspersky-Nexway şikayetleri dikkatimi çekti.

Şikayetlerde genellikle bahsedilen şeyler: Kaspersky-Nexway'in kart bilgilerini kopyalaması, rızasız ödeme işlemleri yapılması, müşteri hizmetlerinin doğru ve aktif ilgilenmediği, para iadesi yapmadıkları veya zar zor yaptıkları.

Bu durum aklımı biraz kurcaladı ve ben de sizlere sormak istiyorum. Sizin başınıza bu şikayetlerdeki gibi bir durum geldi mi, geldiyse nasıl çözdünüz, bu şikayetlerin temelinde müşterinin mi yanlışı olmuştur?

Detaylandırarak yanıt vermeniz beni çok memnun edecektir. Ek olarak Kaspersky'den de biraz bahsederseniz ne kadar profesyonel, ne kadar kaliteli, diğer benzer uygulamalardan ne avantajı var vb. sevinirim. Şimdiden yanıtlarınız ve konuya dair ilginiz için teşekkürler!

Şikayetvar'da zaten sadece şikayetler var ve bütün her şey hakkında, yani öyle bir siteyi baz almak yanlış olur. Yıllardır Kaspersky kullanıyorum, hiçbir sorun, sıkıntı yaşamadım.

Şikayetvar'da zaten sadece şikayetler var ve bütün her şey hakkında, yani öyle bir siteyi baz almak yanlış olur. Yıllardır Kaspersky kullanıyorum, hiçbir sorun, sıkıntı yaşamadım.

Hocam konu dışı olacak ama benim kafamı kurcalayan bir şey var. Mesela Kaspersky saldırı olamaz mı?

Kaspersky free kurun oradan Plus veya premium aboneliğine kartsız girin. Ben girdim.

Kaspersky free kurun oradan Plus veya premium aboneliğine kartsız girin. Ben girdim.

Benim istediğim şey her zaman kullanabileceğim bir anti-virüs programına sahip olmak ve o programa güvenmek, bunun hakkında sizlerden bilgi edinmek istedim. Kaspersky'nin ücretsiz planını denemedim, şimdi indirip bi' deneyeyim.

Hocam, neden bu siteyi baz almak yanlış olsun? Sonuçta Kaspersky'i kullanmak istemişler ve sonucunda böyle bir durum yaşadıkları için şikayet etmişler. Çoğunlukta sizin gibi yıllarca kullandığından bahsediyor ama ben ilk defa deneyimlemek istediğim için aklımın takıldığı bu kuşkuyu sizlere sormak istedim.

Hocam ama internetten alışveriş yaparken sanal kart kullanmıyor musunuz? Yani takıntı yaptıysanız sanal kart kullanın ve sonra o sanal kartı iptal edin ve yenisini oluşturun isterseniz?

Bende yaklaşık 4 senedir Kaspersky kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı.

Hocam ama internetten alışveriş yaparken sanal kart kullanmıyor musunuz? Yani takıntı yaptıysanız sanal kart kullanın ve sonra o sanal kartı iptal edin ve yenisini oluşturun isterseniz?
Sanal kart kullanmıyorum. Takıntı yapmadım Hocam, söylediğim gibi ilk defa deneyimleyeceğim için ve böyle şikayetleri fark ettiğim için buradaki topluluğada danışmak istedim.

Sanal kart kullanmıyorum. Takıntı yapmadım Hocam, söylediğim gibi ilk defa deneyimleyeceğim için ve böyle şikayetleri fark ettiğim için buradaki topluluğada danışmak istedim.
Ama antivirüs kullanacaksanız zaten internette güvenliğe önem veren birisiniz o zaman. O halde sanal kart da kullanmanız lazım. Bir de biliyorsunuzdur yani antivirüs kullansanız dahi yine öyle önünüze her gelen bilinmedik dosyayı indirmemeniz ve yine tedbirli davranmanız lazım.

Öncelikle şunu belirteyim; daha önce hiçbir cihazıma Anti-Virüs programı indirmedim. Ancak son zamanlarda yaşanan uygulama erişim sorunları ve daha önceden kullandığım fakat şu anda kullanımı engellenmiş uygulamaları haliyle kullanamadığım için Kaspersky Premium planını özellikle VPN hizmeti olduğu için satın almayı düşündüm. Sıklıkla bilgisayarım için kullanacaktım.

İnternette ve Technopat Sosyal'de Kaspersky kullanıcılarının yoğun olduğunu gördüm ve neden bu programı önerdikleri hakkında biraz da olsa bilgi edindim, ben de Kaspersky'i kullanmayı düşündüm. Alternatif programlardan da bahsedenler vardı örneğin Bitdefender gibi fakat Bitdefender'in sunduğu özellikler karşısında Kaspersky'i daha kapsamlı buldum.

Kaspersky'nin premium planı için 30 günlük deneme aboneliğini aktifleştirecektim ve bu sırada bilgilerimi, kart bilgilerimi girecekken nexway diye aracı bir şirketle anlaşmış olduklarını fark ettim. İnternette Nexway'in ne olduğu hakkında soruşturacakken sikayetvar.com adresindeki Kaspersky-nexway şikayetleri dikkatimi çekti.

Şikayetlerde genellikle bahsedilen şeyler: Kaspersky-nexway'in kart bilgilerini kopyalaması, rızasız ödeme işlemleri yapılması, müşteri hizmetlerinin doğru ve aktif ilgilenmediği, para iadesi yapmadıkları veya zar zor yaptıkları.

Bu durum aklımı biraz kurcaladı ve ben de sizlere sormak istiyorum. Sizin başınıza bu şikayetlerdeki gibi bir durum geldi mi, geldiyse nasıl çözdünüz, bu şikayetlerin temelinde müşterinin mi yanlışı olmuştur?

Detaylandırarak yanıt vermeniz beni çok memnun edecektir. Ek olarak Kaspersky'den de biraz bahsederseniz ne kadar profesyonel, ne kadar kaliteli, diğer benzer uygulamalardan ne avantajı var vb. sevinirim. Şimdiden yanıtlarınız ve konuya dair ilginiz için teşekkürler!

Çoğu antivirüs yazılımından daha güvenilirdir hocam. Ücretsiz planda bile gayet iyi bir deneyim verdiklerinden dolayı kullanan bu kadar fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı