Çözüldü Kaspersky olay yazısı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VIGOS

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, az önce laptopta güncelleme vardı onu yaptım arkasındada Kaspersky'den tam tarama yapayım dedim uzun zamandır yapmıyordum ve 0 tehdit 1379 olay çıktı kötü bir şey mi herhangi bir sıkıntı var mıdır?

Çözüm
Olay yazısına takılmayın, önemli olan tehdit yazısının kaç olduğu yani sıkıntı yok. Olay yazısı görev tamamlanmasını, yapılan eylem sayısını, bazı dosyaların taranma sayısını belirtiyor olabilir. Önemli değil, rahat olun.
Olay yazısına takılmayın, önemli olan tehdit yazısının kaç olduğu yani sıkıntı yok. Olay yazısı görev tamamlanmasını, yapılan eylem sayısını, bazı dosyaların taranma sayısını belirtiyor olabilir. Önemli değil, rahat olun.

Son düzenleme:
Çözüm
Olay yazısına takılmayın, önemli olan tehdit yazısının kaç olduğu yani sıkıntı yok. Olay yazısı görev tamamlanmasını, yapılan eylem sayısını, bazı dosyaların taranma sayısını belirtiyor olabilir. Bilemiyorum, önemsiz. Rahat olun.

Sağ olun bilgisayara bir şey olur diye çok korkuyorum daha önceden yaşadığım olaylar yüzünden paranoyak oldum.

Sağ olun bilgisayara bir şey olur diye çok korkuyorum daha önceden yaşadığım olaylar yüzünden paranoyak oldum.
Sorun değil, kafana takılan herhangi bir sorun için konu açabilir veya beni etiketleyebilirsin. 😊
Paranoya sorununu yıllardır yaşıyorum zaten, şimdi pek ayrıntıya girmeyeceğim zaten konu açmıştım bu konuyla ilgili ama bu tür şeyleri salmazsan ilerde sorun yaşama riskin var, onun için hiç düşünme, akışa bırak ve rahatça takıl. Kaspersky'da kurmuşsun, ne olabilir ki? Yabancı birisinin gönderdiği linki açma, gözüne batan sitelere girme, resmi olmayan şeyler indirme ve güvende kal dostum. Dediğim gibi, istediğin zaman buradayım. Güvendesin. 😇

Sorun değil, kafana takılan herhangi bir sorun için konu açabilir veya beni etiketleyebilirsin. 😊
Paranoya sorununu yıllardır yaşıyorum zaten, şimdi pek ayrıntıya girmeyeceğim zaten konu açmıştım bu konuyla ilgili ama bu tür şeyleri salmazsan ileride sorun yaşama riskin var, onun için hiç düşünme, akışa bırak ve rahatça takıl. Kaspersky'da kurmuşsun, ne olabilir ki? Yabancı birisinin gönderdiği linki açma, gözüne batan sitelere girme, resmi olmayan şeyler indirme ve güvende kal dostum. Dediğim gibi, istediğin zaman buradayım. Güvendesin. 😇

Maalesef eski bilgisayarımda oyunları hep crack indirirdim ve kafaya takmazdım o zamanlar tüm hesaplarım çalınmış ve o zamanlar telefon sıkıntım olduğu için gelen e-postaları da görmüyordum zar zor hepsini kurtardım şimdi her şeyi normal indiriyorum dikkat ediyorum ama maalesef bu paranoyaklık geçmiyor laptopa ve hesaplara bir şey olur diye korkuyorum. Cevap içinde çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı