Olay yazısına takılmayın, önemli olan tehdit yazısının kaç olduğu yani sıkıntı yok. Olay yazısı görev tamamlanmasını, yapılan eylem sayısını, bazı dosyaların taranma sayısını belirtiyor olabilir. Bilemiyorum, önemsiz. Rahat olun.
Sorun değil, kafana takılan herhangi bir sorun için konu açabilir veya beni etiketleyebilirsin.Sağ olun bilgisayara bir şey olur diye çok korkuyorum daha önceden yaşadığım olaylar yüzünden paranoyak oldum.
Sorun değil, kafana takılan herhangi bir sorun için konu açabilir veya beni etiketleyebilirsin.
Paranoya sorununu yıllardır yaşıyorum zaten, şimdi pek ayrıntıya girmeyeceğim zaten konu açmıştım bu konuyla ilgili ama bu tür şeyleri salmazsan ileride sorun yaşama riskin var, onun için hiç düşünme, akışa bırak ve rahatça takıl. Kaspersky'da kurmuşsun, ne olabilir ki? Yabancı birisinin gönderdiği linki açma, gözüne batan sitelere girme, resmi olmayan şeyler indirme ve güvende kal dostum. Dediğim gibi, istediğin zaman buradayım. Güvendesin.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.