Rufiq Cavadov
Gigapat
Daha fazla
Hocam mesela Azerbaycanda bazı kişiler diyor ki, antivirus kur benim bilgisayara Kaspersky ve s mesela.Kanka kusura bakmada neden alıyorsun merak ettim.
Benim bildiğim kadarıyla o sadece etkinleştirmek için hocam.TC kimlik numarası girmek zorunlu değil. İnternetten alışveriş yaptığınız her site adınıza fatura kesmek için TC kimlik numarası almak zorunda bu gayet normal. Ama dediğim gibi boş bırakabilirsiniz.
Galiba Türkiye'de yaşamıyorsunuz. Kaspersky.com.tr sitesinden alınan lisans sadece Türkiye'de çalışır. Farklı ülkelerde çalışmaz.
Azerbaycan için lisansı etkinleştiremezsin. Yalnızca Türkiye için. Azerbaycan için nerede satılıyorsa oradan almalısın.Benim bildiğim kadarıyla o sadece etkinleştirmek için hocam.
VPN ile bağlanıp Türkiyeye etkinleştiremez miyim hocam?Azerbaycan için lisansı etkinleştiremezsin. Yalnızca Türkiye için. Azerbaycan için nerede satılıyorsa oradan almalısın.
VPN ile bağlanıp etkinleştirsen bile VPN kapandıktan sonra hata verebilir. Garantisi yok. Riske girme derim. Aşağıdaki linkten Azerbaycan'daki partnerleri bulabilirsin.VPN ile bağlanıp Türkiyeye etkinleştiremez miyim hocam?
Benim bildiğim sadece etkinleştirmede sorun yaşatıyor. Azerbaycan için bulamadım hocam.
Teşekkürler!VPN ile bağlanıp etkinleştirsen bile VPN kapandıktan sonra hata verebilir. Garantisi yok. Riske girme derim. Aşağıdaki linkten Azerbaycan'daki partnerleri bulabilirsin.
Kaspersky Partner Locator – Find a Partner
Use the interactive Partner Locator to find the right Kaspersky partner. Choose from the most suitable providers defined by both geography and company profile information.partnersearch.kaspersky.com
Hocam siteyi inceledim ama bizim siteler gerçekten çok dandik gibi duruyor. Saçma saçma siteler hocam. Teşekkürler yine de!VPN ile bağlanıp etkinleştirsen bile VPN kapandıktan sonra hata verebilir. Garantisi yok. Riske girme derim. Aşağıdaki linkten Azerbaycan'daki partnerleri bulabilirsin.
Kaspersky Partner Locator – Find a Partner
Use the interactive Partner Locator to find the right Kaspersky partner. Choose from the most suitable providers defined by both geography and company profile information.partnersearch.kaspersky.com
Rusya lisansı Azerbaycan bölgesini kapsıyordur muhtemelen.Teşekkürler!
Hocam siteyi inceledim ama bizim siteler gerçekten çok dandik gibi duruyor. Saçma saçma siteler hocam. Teşekkürler yine de!
Hocam ben bir Rus sitesinden açıkçası bir defa satın almıştım ve sorunsuz bir şekilde etkinleştirip kullanıyordum açıkçası. Emin misiniz Siz?
Rusyayı etkinleştirebiliyoruz evet. Bunu satın alacağım siteler biliyor musunuz?Rusya lisansı Azerbaycan bölgesini kapsıyordur muhtemelen.
About activation codes for Kaspersky applications
Overview of settings and features available in a Kaspersky application and guides on how to use them.support.kaspersky.com