Wartuse Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 801 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #11 Rufiq Cavadov dedi: Hocam mesela Azerbaycanda bazı kişiler diyor ki, antivirus kur benim bilgisayara Kaspersky ve s mesela. Benim bildiğim kadarıyla o sadece etkinleştirmek için hocam. Genişletmek için tıkla... eğer bilinçli bir kullanıcıysanız virüs programına gerek yok ama tabiki kullanıcı ne isterse o olur
Rufiq Cavadov dedi: Hocam mesela Azerbaycanda bazı kişiler diyor ki, antivirus kur benim bilgisayara Kaspersky ve s mesela. Benim bildiğim kadarıyla o sadece etkinleştirmek için hocam. Genişletmek için tıkla... eğer bilinçli bir kullanıcıysanız virüs programına gerek yok ama tabiki kullanıcı ne isterse o olur
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #12 Wartuse dedi: eğer bilinçli bir kullanıcıysanız virüs programına gerek yok ama tabiki kullanıcı ne isterse o olur Genişletmek için tıkla... Hocam kendim için istemiyorum ki, başkaları istediği zaman satıp kar elde ediyorum.
Wartuse dedi: eğer bilinçli bir kullanıcıysanız virüs programına gerek yok ama tabiki kullanıcı ne isterse o olur Genişletmek için tıkla... Hocam kendim için istemiyorum ki, başkaları istediği zaman satıp kar elde ediyorum.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 21 Şubat 2023 #13 Rufiq Cavadov dedi: Rusyayı etkinleştirebiliyoruz evet. Bunu satın alacağım siteler biliyor musunuz? Kaspersky resmi sitesinden mi alayım. Genişletmek için tıkla... Resmi Kaspersky sitesinden almanı tavsiye ederim. Resmi site dışında lisans satan Rus siteler nasıldır bilmiyorum.
Rufiq Cavadov dedi: Rusyayı etkinleştirebiliyoruz evet. Bunu satın alacağım siteler biliyor musunuz? Kaspersky resmi sitesinden mi alayım. Genişletmek için tıkla... Resmi Kaspersky sitesinden almanı tavsiye ederim. Resmi site dışında lisans satan Rus siteler nasıldır bilmiyorum.
Romaa Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 11 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7500F / RX5700 XT / 32GB RAM Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #14 Hocam arkadaşın dediği gibi bir takım sorunlar çıkabilir fakat alacaksanız Türkiye'de yaşayan yakın bir arkadaşınız varsa ondan rica edebilirsiniz.
Hocam arkadaşın dediği gibi bir takım sorunlar çıkabilir fakat alacaksanız Türkiye'de yaşayan yakın bir arkadaşınız varsa ondan rica edebilirsiniz.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #15 Romaa dedi: Hocam arkadaşın dediği gibi bir takım sorunlar çıkabilir fakat alacaksanız Türkiye'de yaşayan yakın bir arkadaşınız varsa ondan rica edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ondan rica ederim de sorunlar çıkar haklısınız galiba. Azerbeycan sitesi de yok doğru dürüst.
Romaa dedi: Hocam arkadaşın dediği gibi bir takım sorunlar çıkabilir fakat alacaksanız Türkiye'de yaşayan yakın bir arkadaşınız varsa ondan rica edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ondan rica ederim de sorunlar çıkar haklısınız galiba. Azerbeycan sitesi de yok doğru dürüst.