Kaspersky Premium alınır mı?

Kaspersky Premium fiyatı uygun geldi bayağı(1 sene 185 TL) ama lüzümsuz olduğu bilgisayarı yavaşlattığını da çok duydum. Alınır mı?

Almana hiç gerek yok inanır mısın hem premiunum alınca iyi virüslerden koruyacak sananlar var yalan tamamen yeni yapılan virüsleri bütün antivirüsleri geçme kabileyeti var o yüzden bosuna para vermeyin bir de söyle bir durum var Free antivirüslerde virüsleri siliyor o yalandan sizi korkutup panik yaptırıp izleniyorsunuz deyip sisteminiz sonra premiunum almaya çalıstırır olay budur kanmayın böyle seylere.

Ben de almayı düşünüyorum ama emin olamadım gerek var mı diye.
Birkaç aydır kullanıyorum. Açıkçası faydalı olduğunu düşünüyorum. Bazı arkadaşlar bilgisayar kullanmayı bilenler için gereksiz demiş ama örneğin ben oynadığım oyunlara fazlasıyla mod indiren biriyim nereden bilebilirim hangisinde virüs var ya da yok? En azından virüs programı bu işlemi yapabilir. Tavsiye ediyorum, yıllık kayıt ücreti de gayet makul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…