Kaspersky Premium Android'de verilen izinler sorun çıkartır mı?

Darknetxx

Hectopat
Daha fazla  
Az önce Kaspersky Premium Android kullanmaya başladım ve tam koruma için her şeyin iznini verdim ama şu an Kaspersky telefonda aklınıza gelecek her şeye erişimi var (Telefon birkaç defa bu izinleri vermek istediğine emin misin diye sordu) biraz pimpirikli bir insanım o yüzden bir sıkıntı çıkmaz değil mi reisler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce Kaspersky Premium Android kullanmaya başladım ve tam koruma için her şeyin iznini verdim ama şu an Kaspersky telefonda aklınıza gelecek her şeye erişimi var (telefon birkaç defa bu izinleri vermek istediğine emin misin diye sordu) biraz pimpirikli bir insanım o yüzden bir sıkıntı çıkmaz değil mi reisler?

Bu izinleri vermelisinki istikrarlı ve en üst düzeyde çalışsın Anti-Virüs programına güvenmeyecekseniz indirmenin bir mantığı yok.

Google Play dışından uygulama yüklemiyorsanız, internette bilmediğiniz sitelere girmiyorsanız mobil antivirüsün bir anlamı yok. Bunları yapıyorsanız da denetlemesi için izin lazım.

Gerçi her iki durumda da harici mobil antivirüsleri kullanmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum.

Telefonunuza illegal casus yazılım bulaşmasını ve verilerinizi çalmasını istemediğiniz için bir güvenlik yazılımı kullanıyor olabilirsiniz fakat unutmayın ki popüler güvenlik yazılımlarının çoğu açıkça verileri legal olarak sizden topluyor ve sizi profilliyor. Aradaki tek fark bunu legal olarak yapıyor olmaları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı