Fenerbahçe 1-1 Galatasaray

• Konuyu başlatan Darqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 357
Leş gibiydi. Şunu izleyeceğime gidip test falan çözseydim. Daha iyiydi. Tedesco oynatmıyor. Takım kendi kendine kazanmış bu maçları.

Sizin attığınız gol şans değil miydi? :D
"Tedesco oynatmıyor" dediğin maçtaki istatistikleri de paylaşır mısın hocam? İkinci yarı tek kale maç yaptık. Adamlar kale önüne otobüs çekmişler. Sorun hocada mı?

Ha tabii dakika 60'a kadar kudurdum resmen oynadığımız oyuna. O dakikaya kadar hak veriyorum bu yazıya.

Bir dahaki derbiye biz Halil'i çağıralım Fener Samatta'yı çağırsın yoksa tadı tuzu olmayacak şu derbilerin. :) Derbi dediğin bam güm karambole oynanır.
1764617535693.png

"Tedesco oynatmıyor" dediğin maçtaki istatistikleri de paylaşır mısın hocam? İkinci yarı tek kale maç yaptık. Adamlar kale önüne otobüs çekmişler. Sorun hocada mı?

Ha tabii dakika 60'a kadar kudurdum resmen oynadığımız oyuna. O dakikaya kadar hak veriyorum bu yazıya.
İlk yarı böyle oluyor. Çevirebileceğimiz rakipler varken çeviriyoruz. Galatasaray gibi bir rakip geldiğinde kalıyoruz. Kimse kusura bakmasın, Tedesco ilk yarı sınıfta kalmıştır.

Dostum defansta futbolun bir parçası. Adamların eksikleri var üstüne deplasmandalar ne yapmalarını istiyorsun tam olarak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı