Kaspersky Premium nasıldır?

Hayır yavaşlatmaz. Sisteminiz güçlü, uygulamanın varlığını bile hissetmezsiniz.

Teşekkürler almaya karar verdim 300TL denemeye değer.

Bir antivirüsten ötesi diyebilirm.

Arkadaş PC için sormamış iOS için sormuş.

Çok teşekkürler umarım pişman etmez.

Free kullan geç CS:GO'da Kaspersky ücretli kullanırken hiç yaşamadığım anlık takılmalar yaşamıştım başka hiçbir av de olmamıştı.

Umarım bu size özel bir durumdur çünkü takılma olursa çok üzülürüm mecbur almam lazım bu güvenliği CS'de çok oynarım inşallah sorun yaşamam.

Öncelikle fiyatına değer. Gerek güvenlik gerek de performans olarak çok iyi yazılım. Telefon zaten gayet güzel. Onda da yavaşlarsa artık ne diyelim. Onun dışında bilgisayara baktığımda oda gayet güçlü bir laptop. Kaldı ki güçten ziyade aynı zamanda eski bilgisayar için de kullanılıyor. Optimizasyon yani performans olarak adı bilinen güvenliği iyi olmayan ve performans konusunda geride kalan yazılımlar gibi değil.

Bende böyle düşündüm ama sizin değerli fikirlerinizi de almak istedim açıkçası bilgisayarım ve telefonum o kadar kötü modeller değil umarım sorun yaşatmazlar mutlu mesut yıllarca kullanırım Kaspersky'i.

Çok kullanışlı ve kaliteli, tavsiye ederim.

Teşekkürler almaya karar verdim.

Kaspersky Türkiye telefon numarası:
+902169001218

Almadan önce bu numarayı arayıp %50 indirim isterseniz yarı fiyatına alabilirsiniz.

Şu an mesai saatleri dışındalar bugün alacaktım ama böyle dediniz diye pazartesiyi beklemeye karar verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı