Çözüldü Kaspersky Security Cloud HDD kötü uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Light Yagami

Hectopat
Bugün Kaspersky Security Cloud programını yeni yükledim ve 10 dakika sonra falan HDD kötü diye uyarı verdi. Ne kadar doğrudur?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    18,5 KB · Görüntüleme: 124
  • 2.PNG
    2.PNG
    18,2 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Diskinizin sağlık durumu azalmış, verilerinizi yedekleyip yeni bir disk almanızı öneririm.

Ayrıca diğer disk programları ile de (isimlerini unuttum :() test edebilir misiniz?
Bence de gelmiş :(
Geçmiş olsun senin adına üzüldüm.
Benim 1 TB HDD'de de bad sector oluşmuştu gittim 2 TB aldım.
Bu 2 TB'de de Steam disk yazma hatası diyordu devamlı bende HDD taraması yaptım hiç sorun yoktu ve o disk yazma hatası kendiliğinden geçti. Bad sector çok sıkıntı.

Geçmiş olsun senin adına üzüldüm.
Benim 1 TB HDD'de de bad sector oluşmuştu gittim 2 TB aldım.
Bu 2 TB'de de Steam disk yazma hatası diyordu devamlı bende HDD taraması yaptım hiç sorun yoktu ve o disk yazma hatası kendiliğinden geçti. Bad sector çok sıkıntı.
Yapacak bir şey yok. Değişeyim bir an önce, teşekkürler.

Yanlış bilmiyorsam HDD'de bad sector oluşmuş.
HD Tune isimli programla bir HDD taraması yap.

Bende de aynı durum var 3 tane HDD var 2sinden ses geliyor ve bozuk olduğunu düşünüyordum, test ettim ses gelen değil ses gelmeyen harddisk %13 sağlığı çıktı anlamadığım diğer 2 diskte bayağı eski ama sağlıkları %100 markaları ise sağlam olanların Seagate bozuk olanın Samsung HD161HJ.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı