Kaspersky Security Cloud Neden Mail İstiyor?

ferdicyln

Centipat
Daha fazla  
Kaspersky Security Cloud Free yi indirip kullanmak istiyorum ama her defasında mail isteyince kurmayı bırakıp direk siliyorum. Yıllardır aslında aman diyip salladım, hep Avast kurulu oldu bende, o da artık sanırım bir işe yaramıyor diye düşünmeye başladım. Kaspersky Security Cloud Free ye mailimi versem ilerde benden habersiz ücret keserler mi acaba?

Dipnot: Free ibaresi bedava demek ama mail olayı bana garip geldi!

Kaspersky Security Cloud Free yi indirip kullanmak istiyorum ama her defasında mail isteyince kurmayı bırakıp direk siliyorum. Yıllardır aslında aman diyip salladım, hep Avast kurulu oldu bende, o da artık sanırım bir işe yaramıyor diye düşünmeye başladım. Kaspersky Security Cloud Free ye mailimi versem ilerde benden habersiz ücret keserler mi acaba?

Dipnot: Free ibaresi bedava demek ama mail olayı bana garip geldi!
Mail ile nereden para alabilir ki kart vermiyorsunuz.

Hayır mailinizden para kasilemez ve bu hiçbir SİTEDE/UYGULAMADA olamaz korkmayın.
sağ olun hocam :)

Mail ile nereden para alabilir ki kart vermiyorsunuz.
hocam bende düşündüm de mail istemesi yine de garip geldi sonuçta free olan bir şey de neden mail isteniyor. avast da deneme sürümünü paylaşıyor mesela ama mail falan istemiyor ondan garipsedim :D

Sağ olun hocam :)

Hocam bende düşündüm de mail istemesi yine de garip geldi sonuçta Free olan bir şey de neden mail isteniyor. Avast da deneme sürümünü paylaşıyor mesela ama mail falan istemiyor ondan garipsedim :D

Hocam hesabınızı ya da lisans alırsanız onun çalınması durumunda destek için.

Neredeyse yeni nesil bütün güvenlik yazılımları geçerli bir e-mail adresi ile hesap oluşturmanızı istiyor. Korkulacak bir şey yok. Premium hesap satabilmek için özel teklifler falan yapıyorlar, kayıtlı olmayan kullanıcıya ulaşamayacaklarından böyle bir yol izliyorlar sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı